Joi,
30.06.2022
Cer Senin
Acum
19°C

Unul din tinerii care au mâzgălit un zid din centrul istoric a fost identificat. „Va primi două amenzi”

Unul din tinerii care au mâzgălit un zid din centrul istoric a fost identificat. „Va primi două amenzi”

După ce doi tineri au desenat un graffitti pe zidul Spitalului de Pediatrie, la finalul lunii mai, polițiștii locali au lansat un apel către comunitate pentru a-i identifica. Unul dintre ei a fost găsit și somat să se prezinte la poliție, însă nu a făcut acest lucru. Cel de-al doilea încă este căutat.

Potrivit autorităților, tânărul identificat și somat să se prezinte la sediul Poliției Locale va primi două amenzi - una pentru că a murdărit zidul și cea de-a doua pentru că a ignorat solicitarea polițiștilor. Amenda pe care o va avea de plătit va fi între 100 și 500 de lei.

„Unul dintre cei doi tineri a fost identificat și somat în scris să se prezinte la sediul Poliției Locale în vederea aplicării sancțiunii corespunzătoare pentru vandalizarea unui bun public. Având în vedere că tânărul nu s-a prezentat, acestuia i se va aplica pe lângă amenda pentru mâzgălirea zidului și o amendă pentru neprezentarea la sediul Poliției în urma somației. Menționăm că Primăria Sibiu va formula în această săptămână și o plângere penală împotriva celor doi tineri pe care o va transmite către Inspectoratul Județean de Poliție Sibiu”, a transmis Mirela Gligore, purtător de cuvânt al Primăriei Sibiu, pentru Turnul Sfatului.

Vă reamintim că acești tineri au murdărit cu graffiti zidul Spitalului de Pediatrie dinspre str. Gh. Lazăr, în ziua de 26 mai 2021, la ora 00.10. Poliția Locală a făcut publice imaginile de pe camerele de supraveghere și a solicitat ajutorul sibienilor pentru a-i identifica. Când vor fi prinși, făptașii vor achita costurile curățării peretelui și vor primi și amenda pentru că au adus daune unui bun public.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus