Marţi,
16.08.2022
Parțial Noros
Acum
20°C

VIDEO Șofer urmărit de poliție în trafic, în centrul Sibiului. „Inconștiență maximă”

VIDEO Șofer urmărit de poliție în trafic, în centrul Sibiului. „Inconștiență maximă”

Polițiștii sibieni au prins un tânăr de 20 de ani care, după ce a condus pe zebră fără să acorde prioritate, a ignorat semnalele unui echipaj aflat în spatele său, a lovit o mașină în trecere și a ignorat toate regulile de circulație.

„Nici nu știm cum să o catalogăm. Sfidare a tuturor participanților la trafic (pe cea referitoare la Poliție o trecem cu vederea) sau inconștiență maximă? Cert este că șoferul urmărit de polițiștii rutieri este un tânăr de doar 20 de ani”, este mesajul postat pe Facebook, alături de un video scurt, de Poliția Sibiu.

Pe filmare se poate observa cum șoferul, urmărit de poliție, trece în viteză pe Calea Dumbrăvii, fără să acorde prioritate altor vehicule.

„Tânărul șofer, la trecerea pentru pietoni de pe B-dul G-ral Vasile Milea intersecție cu str. Revoluției, nu acordă prioritate de trecere unui pieton aflat în traversarea regulamentară a părții carosabile, moment în care echipajul de poliție din cadrul Serviciului Rutier, aflat pe banda nr. 1, pornește în urmărirea acestuia. Deși sistemul acustic și luminos al autospecialei de poliție este în funcțiune, asta nu îl determină deloc pe șofer să oprească. El își continuă deplasarea fără să acorde prioritate de trecere vehiculelor care aveau acest drept în sensul giratoriu Bvd. G-ral Vasile Milea cu Calea Dumbrăvii, iar pe Bvd. Unirii efectuează neregulamentar manevra de depășire prin dreapta și intră în coliziune cu un autovehicul, însă își continuă deplasarea către Șos. Alba Iulia. În sensul giratoriu Bvd. Unirii cu Bvd. Corneliu Coposu, șoferul pătrunde fără să se asigure și fără să acorde prioritate de trecere vehiculelor din sensul giratoriu. Ajuns din urmă de polițiști, șoferul virează dreapta spre Piața Unirii, însă, realizând că nu mai are unde înainta, în sfârșit oprește. Finalul scurt metrajului: Polițiștii l-au testat cu aparatul alcooltest și drug test, ambele teste fiind negative”, povestesc autoritățile. 

Șoferul a fost amendat cu 3.190 lei și i s-a suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe o perioadă de 180 zile.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

ANDREI

Acum 1 an

Șoferul e la fel de deficitar la șofat, cum sunteți voi la străzi....acolo Piață Unirii nu știu ce C. Dumbravii visați....nu exprima data când autoarea confunda străzi, am înțeles Bâlea cu H. Oberth, dar totuși...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus