Miercuri,
27.10.2021
Cer Senin
Acum
11°C

VIDEO Mașina mea, drumul meu, regulile mele! Cum poți fi lovit cu mașina în Sibiu

VIDEO Mașina mea, drumul meu, regulile mele! Cum poți fi lovit cu mașina în Sibiu

Înaintea unei treceri de pietoni, șoferul unui microbuz a devansat neregulamentar un alt autoturism al cărui șofer s-a încăpățânat să nu rămână în urmă. Calea Poplăcii, Sibiu, 2021.

La o zi după ce Poliția Sibiu a dat publicității imaginile unei urmăriri în centrul Sibiului în urma căreia a fost avariată o mașină aflată în trafic, alți doi șoferi au fost surprinși în timp ce nu le mai ajungea strada.

Potrivit imaginilor video surprinse de un șofer, sâmbătă, la prânz, pe Calea Poplăcii, un accident a fost evitat după ce doi șoferi n-au mai avut loc unul de altul. Înaintea trecerii de pietoni din dreptul Grădiniței cu nr. 22 din Sibiu, a încetinit șoferul unui autoturism Skoda. Acesta a fost devansat pe partea dreaptă de un șofer mai grăbit, aflat la volanul unui microbuz Mercedes. Șoferul autoturismului Skoda nu s-a lăsat mai prejos și a început să accelereze pentru a nu-i mai lăsa loc microbuzului să revină pe banda de circulație. Nici șoferul microbuzului nu a vrut să cedeze, executând manevre scurte și bruște pentru a-l intimida pe șoferul Skodei.

Șicanările au încetat, cel puțin pe moment, câteva zeci de metri mai încolo, deoarece din contrasens se apropia o altă coloană de mașini. 

Comentarii

2 comentarii

Cititor

Acum 4 luni

Din astea se întâmplă mereu, și multe altele, dar nimeni nu ia nici o măsură.
Raspunde

Kokos

Acum 4 luni

2 cretini care merita sa ramana pietoni 3 luni.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus