Luni,
20.09.2021
Innorat
Acum
12°C

La Ruff Burger – nu are nimic special, dar nici toxiinfecție alimentară n-am făcut

La Ruff Burger – nu are nimic special, dar nici toxiinfecție alimentară n-am făcut

Când am auzit numele Ruff Burger, mintea mi-a fugit imediat la un alt cuvânt în engleză – rough (n.red. brut, nearanjat) - și nu am fost prea departe de adevăr. Restaurantul nu are prea multe de spus din punctul de vedere al aspectului sau amenajării interioare. Mâncarea se face după tejghea și, ca o consecință, totul miroase a prăjeală. Mi-a amintit de mica bodegă de la gară, însă aici era mai curat și luminos. Afară dacă vrei să stai, o poți face doar dacă ai norocul ca una din cele două mici măsuțe amplasate pe trotuarul și așa micuț să nu fie ocupată. Altfel, așa cum am ales și eu, poți opta pentru o comandă la pachet.

Acum, în ceea ce privește mâncarea, pot spune din capul locului că nu impresionează, dar nu e nici rea, însă dat fiind modul în care se prezintă locația, mai în glumă mai în serios am spus că voi aștepta până duminică să văd dacă fac vreo toxiinfecție alimentară, înainte să scriu. N-am făcut. 

Am ales specificul locației, un buger care poartă denumirea restaurantului, alături de un sos Ruff. Burgerul vine la pachet cu o porție de cartofi prăjiți și are în componență chiflă unsă cu unt, carne de vită, prosciutto crudo, blue cheese, salată iceberg, roșii, castraveți murați, sos Ruff, sos de ceapă și sos de verdețuri. Nu m-a dat peste cap. A fost acceptabil la gust, probabil dacă m-aș mai nimeri în zonă și mi-ar fi foaaaarte foame, aș lua un burger mic cu niște cartofi. Dar cu siguranță am mâncat burgeri mult mai buni în alte restaurante din Sibiu de unde voi comanda în continuare când îmi va fi poftă.

La desert am comandat o porție de papanași cu dulceață de afine și smântână. Nici cu aceștia nu mă pot lăuda, oricum eram deja sătul după felul principal, așa că am lăsat deoparte cam jumătate din desert. 

Pe întreaga comandă am plătit 50 de lei, cam mult, părerea mea. Repet, poate le-aș mai acorda o șansă dacă aș mai trece odată pe 9 Mai și mi-ar fi tare, tare foame, iar altceva chiar n-aș avea ce să mănânc, pentru că meniul e destul de stufos și divers.

Comentarii

5 comentarii

Pofticiosul

Acum 2 luni

Chiar ca arata ca o bodega din preajma garii frecventata de navestisti si de insi care vin la oras sa cumpere una-alta si in timp ce asteapta trenul sau rata, de foame, iau un burger.... A nu prea cred sa ia pt. ca e cam scump....Mai bine o felie de pizza de la Fornetti...
Raspunde

Enciu

Acum 2 luni

Arata descurajant si mancarea, si locatia...
Raspunde

Camelia

Acum 2 luni

50 ron e mult?Cine a spus ca mancarea de la restaurant trebuie sa fie ieftina?Ati enumerat ingrediente scumpe.Sunt oameni care trebuie platiti,costuri locatie etc.Nu lucrez acolo dar, ca bucatar , sa stiti ca munca in bucatarie e foarte grea.Profesionist ar fi fost sa faceti o analiza a modului de combinare al alimentelor, gustul final etc.
Raspunde

Alina

Acum 2 luni

Hai, Camelia, chiar asa? Un hamburger si niste papanasi cu smantana si gem lungite 50 de lei? Am mancat 2 persoana La ar... cu 90 de lei: pastrav, 3 mici cu cartofi aurii si salata de varza+ doua limonade cu fructe de padure...

Raspunde

Camelia

Acum 2 luni

Dpv meu de vedere analiza trebuie facuta altfel: 1.burger-ul era din carne de vita (ca pret e net superioara pastravului dar si carnii de pui, porc ).Daca pastravul mancat de dvs era filetat,dezosat discutam de alt pret si o mana de lucru ce stie sa faca asta.Faptul ca s-a saturat inseamna ca a fost satios.Daca nu era bun nu-l manca. Estimam un pret de 35 ron cu cartofi cu tot. La celebrele restaurante cat e pretul unui burger de vita?Si nu uitati ca la multe nu stiti de unde vine marfa.E un aspect demn de retinut asta: originea marfii! 2.Papanasii costa o medie cam 15 ron portia. Ideea in sine e calitatea alimentului , pt ca pe dvs ca si clienti , va intereseaza un aliment gustos si sanatos iar aici cum nu cunosc aspecte interioare ale localului nu ma bag si nici cel ce a facut articolul nu trebuia sa fie rautacios cu,,toxicoinfectia alimentara prezumata" La costul ingredientelor mai adaugi si costul personalului si aici intervine surpriza. Restaurantele nu mai au personal specializat.De ce? Pentru ca munca este foarte grea(mai ales la restaurantele cu trafic) se lucreaza 12-14 ore pe zi in conditii de caldura extrema si imbracati pana la gat(cam cum lucrau medicii cu costumele de cosmonaut si simteau ca n-au aer), carat greutati (marfa se aduce in saci intregi) si cel mai important plata angajatilor lasa de dorit. Asta este mizeria firmelor de cateting in special, folosesc ingrediente scumpe, portiile sunt la preturi mici iar oamenii sunt munciti pana la epuizare fizica si platiti foarte prost. Dvs. nu doriti sa fiti platita corect pentru munca depusa? Analiza trebuia facuta mai complex daca tot autorul articolului se considera un cunoscator gurmand.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus