Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Un tânăr fără permis a intrat cu mașina într-o țeavă de gaz dezafectată, pe strada Abatorului

Un tânăr fără permis a intrat cu mașina într-o țeavă de gaz dezafectată, pe strada Abatorului

Un tânăr de 21 de ani, în timp ce se afla la volan, a intrat cu mașina într-o țeavă de gaz dezafectată, de pe strada Abatorului, din Sibiu. Bărbatul nu avea permis.

Totul s-a petrecut sâmbătă spre duminică noaptea, imediat după miezul nopții. Evenimentul s-a soldat cu pagube materiale. În urma verificărilor efectuate s-a constatat că sibianul în vârstă de 21 de ani nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar numărul de înmatriculare aplicat pe auto este unul fals, transmit autoritățile.

Pe numele șoferului s-a deschis un dosar de cercetare penală cu privire la săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis, respectiv conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare sau înregistrare. 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus