Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

FOTO VIDEO - Am testat cel mai nou spa din județul Sibiu

FOTO VIDEO - Am testat cel mai nou spa din județul Sibiu

Spa-ul Aria Măgura s-a deschis zilele trecute la Cisnădie și ne-am propus să îi testăm facilitățile chiar din prima zi. Am ajuns în după-amiaza zilei de 24 iunie, după inaugurare, doar ca să constatăm că spa-ul nu era deschis publicului larg (lucru pe care l-am fi știut dacă am fi citit cu atenție știrea despre inaugurare). Cu toate că am ajuns acolo pe nepusă masă, personalul a fost foarte drăguț și ne-a făcut totuși un tur al locației și ne-a prezentat toate serviciile, pe scurt, urmând să revenim câteva zile mai târziu. 

Am ajuns ieri după-masa din nou la spa, de data aceasta cu convingerea că vom putea să intrăm. Am plătit 40 de lei pe un bilet care ne garanta intrarea la bazin și facilitățile de la spa, respectiv două tipuri de saună și un duș emoțional, având la dispoziție și grădina din spatele clădirii, unde puteam să stăm la soare pe șezlonguri și să profităm de trambulină.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Turnul Sfatului (@turnulsfatului)

Încă de la intrare am beneficiat de ajutorul personalului care ne-a îndrumat spre vestiare și apoi spre zona unde se întâmplă toată distracția și relaxarea. Locul are, în mare, aceleași dotări precum primul Aria deschis la Sibiu, cu mici excepții pe care le-am regăsit mai degrabă la zona de spa - zona este destul de mică, având un duș, două saune aflate una lângă cealaltă, despărțite de o fântână cu gheață, iar dușul emoțional are o singură funcție. 

În puțin peste două ore, am dat mai multe ture de bazin, am stat preț de câteva zeci de minute la plajă și am testat facilitățile din zona de spa. Am fi mâncat și o înghețată la soare însă, din păcate, persoana angajată pe zona de bar nu era disponibilă când am fost noi, având o problemă de sănătate, așa cum am aflat ulterior.

Un minus, din punctul meu de vedere, a fost faptul că vestiarele nu beneficiază de foehn, astfel că am plecat cu părul ud acasă.

Per total, experiența a fost una plăcută, fiind cu adevărat o zonă numai bună pentru relaxare și foarte accesibilă mai ales celor care locuiesc în zonă. Locația nu a fost plină de oameni, pentru o zi toridă de vară - o parte din cei care au vrut să se răcorească au fost peste drum, la ștrandul din Cisnădie.

Dacă aveți curiozitatea să vedeți și ce alte facilități mai oferă locația, dar și prețurile, puteți să intrați AICI.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

Xulescu

Acum 2 ani

Foarte profi articol :)) Aria a primit o afacere la cheie construita din banii bugetului local Cisnadie. Doar 2 milione de euro. Ati uitat deataliul asta...
Raspunde

:))

Acum 2 ani

Reclama mascată? Sau contract de promovare cu primaria Cisnadie?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus