Joi,
28.03.2024
Parțial Noros
Acum
15°C

Marian Rada este noul antrenor secund al FC Hermannstadt

Marian Rada este noul antrenor secund al FC Hermannstadt

Conducerea echipei de fotbal FC Hermannstadt a anunțat cooptarea lui Marian Rada în staff-ul condus de Marius Măldărășanu, unde ocupă funcția de antrenor secund. 

Tehnicianul în vârstă de 61 de ani îl înlocuiește astfel pe Marian Botea, care a renunțat la acest post din motive personale.

Marian Rada este din București, iar ca fotbalist a evoluat la Rapid București și la Universitatea Craiova, echipe la care a strâns 189 de meciuri în Liga 1.

De asemenea, fostul fundaș central a bifat și două selecții la Echipa Națională a României în anul 1986. S-a retras în anul 1991, moment în care a început cariera în antrenorat.

Marian Rada a fost antrenor secund la Rapid București, Mouscron (Belgia) și director tehnic la Rapid București și Poli Iași.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1800

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

FC Bayern Hermannstadt

Acum 2 ani

Mare păcat că se încearcă românizarea forțată a clubului nostru și murdărirea identității sale! Tot stafful ar trebui să fie compus din săsălăi care să ducă echipa în grupele UCL, așa cum doamna Fodor ridică Sibiul la rang de metropolis mundi!

Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus