Miercuri,
18.05.2022
Acum
0°C

FC Hermannstadt a pierdut aproape o echipă de jucători. Zece contracte au ajuns la final

FC Hermannstadt a pierdut aproape o echipă de jucători. Zece contracte au ajuns la final

Zece jucători au ajuns la finalul contractului semnat cu FC Hermannstadt și au ales să nu mai continue evoluția alături de echipa sibiană.

Portarii Cristiano Figueiredo și Ionuț Rus, fundașii Ousmane Viera, Patricio Matricardi, mijlocașii defensivi Răzvan Dâlbea, Romario Pires, atacanții Drazen Bagaric, David Mayoral, Goran Karanovic și Fabio Fortes și-au încheiat înțelegerile contractuale cu A.F.C.Hermannstadt. În aceeași situație se află și antrenorul Valentin Negru și preparatorul fizic Stelian Isac, care nu vor mai continua la FCH.

„Clubul nostru le mulțumește acestora pentru munca depusă și le transmite mult succes în noile provocări”, au transmis oficialii echipei. 

La momentul actual, antrenor principal al echipei sibiene este Marius Măldărășanu, iar antrenor secund este Marian Rada.

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Ioneala Maria

Acum 10 luni

Dacă echipa de fotbal a reziliat contractul la mai multi fotbaliști,puteți primi fotbaliști liberi de contract fără să fie aduși de un impresar? Se poate să vina un fotbalist singur pentru testare in joc?

Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus