Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
15°C

Dacian Cioloș și-a anunțat candidatura la șefia USR PLUS

Dacian Cioloș și-a anunțat candidatura la șefia USR PLUS

Co-preşedintele USR PLUS, Dacian Cioloş, a anunţat ieri că va candida pentru funcţia de preşedinte al formaţiunii la congresul din toamnă, anunțându-se o competiție între el și Dan Barna.  ”O să candidez, o să candidăm amândoi (alături de Dan Barna – n.r) şi o să facem tot ce e mai bine pentru ca USR PLUS în următorii ani să conteze, să fie un partid cu o identitate politică clar bine definită”, a declarat, luni, Cioloş, întrebat dacă va candida la Congresul USR PLUS din toamnă.

Întrebat dacă va candida pentru funcţia de preşedinte, Coloş a precizat: ”Da, sigur, împreună cu Dan şi eu sper să mai fie şi alţi candidaţi pentru că asta înseamnă un partid viu şi un partid sănătos, să fie cât mai mulţi oameni care candidează”.

Acesta a precizat că important este ca, după aegeri, ”indiferent care va fi rezultatul, USR PLUS să rămână un partid unit”.

Congresul USR PLUS va avea loc în toamnă, în prima sâmbătă din otombrie, la o săptămână după Cngresul PNL.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus