Luni,
30.01.2023
Ninsori Usoare
Acum
-3°C

Vaccin.Live împreună cu Total Technologies îți oferă tehnologia de scanare a codurilor QR pentru Certificatul Verde Covid-19

Vaccin.Live împreună cu Total Technologies îți oferă tehnologia de scanare a codurilor QR pentru Certificatul Verde Covid-19

Începând cu luna Iulie 2021 în România au fost implementate certificatele digitale verzi care vor facilita libera circulație în Uniunea Europeană, pe timpul pandemiei de COVID-19.

Generarea de coduri QR în cadrul aplicației https://vaccin.live  nu mai este necesară! Orice persoană vaccinată, testată sau care a trecut prin infecția cu COVID19 poate descărca gratuit Certificatulul digital european COVID aici: https://certificat-covid.gov.ro

 În continuare, aplicația https://vaccin.live rămâne disponibilă și poate fi utilizată pentru scanarea și validarea codurilor QR generate atât în România prin portalul oficial pentru Certificat digital european COVID https://certificat-covid.gov.ro cât și pentru scanarea și validarea codurilor QR generate de către toate statele membre EU.

Dacă ești organizator de evenimente, acest lucru înseamnă că poți verifica mai ușor și rapid persoanele care participă la eveniment.

STS va pune la dispoziție o aplicație prin care se vor genera și se vor putea scana codurile QR ale certificatelor digitale verzi. În urma scanării acestor coduri vei putea afla dacă o persoană este vaccinată, a fost infectată și are imunitate naturală sau dacă a făcut un test COVID care a ieșit negativ.

În acest moment, singura aplicație din România si Europa disponibilă pentru sectorul privat care permite scanarea certificatelor digitale verzi cu echipament profesional de scanare este dezvoltată de echipa https://vaccin.live. În mod automat se pot genera și rapoarte pentru autorități, afacerea ta putând fi funcțională 100%.

De ce să alegi soluția vaccin.live cu echipamente profesionale de scanare:

- Scanează de 3,8 ori mai rapid decât camera de telefon mobil, în orice condiții de iluminat

- Scanează Certificatul digital european COVID emis de toate țările europene

- Te conectezi ușor și rapid la aplicația Certificatul digital european COVID

- Echipamentele vin cu aplicația https://vaccin.live instalată

- Beneficiezi de suportul Total Technologies și vaccin.live – asistență la conectare și scanare, emitere rapoarte pentru autorități

Dacă faci parte din industriile HoReCa, Artă, Teatru, Cultură, Sănătate, Educație publică sau privată, Evenimente business sau particulare, Aeroport, alte instituții afectate de pandemie vezi lista de echipamente profesionale Honeywell pentru scanarea certificatului digital de vaccinare anti-Covid și discută cu un consultant, pentru a putea primi codul de voucher și beneficia de OFERTA TA.

Cu o experiență de peste 29 de ani în soluții digitale de automatizare, Total Technologies, prin magazinul său virtual SmartScan este alături de afacerea ta prin echipamente de ultimă generație ce permit scanarea rapidă a oricărui tip de cod QR de pe certificatele de vaccinare anti-Covid. Îți trimitem echipamentele cu aplicația instalată și îți oferim asistență remote sau on-site pentru instalare si funcționare.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus