Luni,
20.09.2021
Parțial Noros
Acum
12°C

Spitalul Județean scoate oficial la concurs postul de manager. Anunțul a fost publicat astăzi pe site

Spitalul Județean scoate oficial la concurs postul de manager. Anunțul a fost publicat astăzi pe site

Conducerea Spitalului Clinic Județean Sibiu a publicat astăzi pe site-ul instituției anunțul privind ocuparea prin concurs a postului de manager. Concursul va avea și de această dată două etape: una de verificare a îndeplinirii de către candidați a condițiilor stabilite în anunțul de concurs și una de susținere și evaluare a proiectului de management.

În 9 august, candidații vor putea efectua o vizită a spitalului, iar 31 august este data limită pentru depunerea dosarelor de înscriere și a proiectului de management. 2 septembrie este data limită până când se verifică dosarele, în 8 septembrie se publică proiectele de management, iar în 15 septembrie se susține de către candidați proiectul de management. Afișarea rezultatelor se face în 16 septembrie.

6,56, cea mai mare notă la ultimul concurs

La precedentul concurs, desfășurat la începutul lunii iunie, niciun candidat nu a reuşit să promoveze concursul de manager al Spitalului Județean Sibiu.  Cele trei candidate, Daniela Bozga, Liliana Coldea (fost manager demisionar, acuzat de Ministerul Sănătăţii de „management defectuos”) şi Cristina Florica Neagu au fost respinse, după ce au obţinut note cuprinse între 5,82 şi 6,56. În premieră pentru acest spital, în acest concurs, din comisia de concurs au făcut parte și manageri de spitale din ţară. Preşedintele comisiei a fost fostul manager, Cornel Benchea.

Manager interimar de la începutul anului 2021, Florin Neag, a renunțat la funcție după ce a câștigat concursul de manager al Spitalului de Psihiatrie, iar în locul său a fost numit, tot interimar, fostul director administrativ al instituției, Robert Fotache. El ocupa funcția de director administrativ din august 2016.

Vizualizari: 515

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus