Luni,
20.09.2021
Parțial Noros
Acum
12°C

9 ani de închisoare pentru medieșeanul care și-a lovit soția cu ranga în cap, apoi a omorât-o

9 ani de închisoare pentru medieșeanul care și-a lovit soția cu ranga în cap, apoi a omorât-o

Ioan Roșian, bărbatul în vârstă de 88 de ani care și-a ucis soția cu care avea o căsnicie de mai bine de 50 de ani, va petrece 9 ani în închisoare, conform sentinței date de Tribunalul Sibiu.

Bărbatul și-a lovit soția cu ranga în cap de mai multe ori, iar apoi i-a tăiat beregata cu un cuțit. Crima s-a petrecut în noaptea din 8 spre 9 februarie, în Mediaș. În urma sentinței, bărbatul a făcut apel. Dacă sentința Tribunalului rămâne valabilă, bărbatul în vârstă de 88 de ani își va petrece următorii 9 ani în penitenciar. Decizia finală va aparține magistraților Curții de Apel Alba Iulia.

Vă reamintim că soțul, în vârstă de 88 de ani, s-a trezit în jurul orei 03:00 pentru a-și ajuta soția în vârstă de 91 de ani, să se schimbe de haine. ”Suferea de o afecțiune medicală din cauza căreia transpira excesiv”, relatau procurorii la vremea respectivă, într-un comunicat remis redacției Turnul Sfatului. 

„Între cei doi soți a izbucnit un conflict în cadrul căruia, inculpatul RI a lovit-o pe soția sa cu o rangă de mai multe ori în cap, după care a luat un cuțit de bucătărie cu care i-a secționat vena jugulară, victima decedând ca urmare a insuficienței cardio-respiratorii și circulatorii acute.”

Sursa: alba24.ro

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus