Sâmbătă,
28.01.2023
Ceata
Acum
-1°C

FITS 2021: Abonament cu prețul de 500 de lei pentru toate reprezentațiile online

FITS 2021: Abonament cu prețul de 500 de lei pentru toate reprezentațiile online

Organizatorii Festivalului Internațional de Teatru anunță că începând de astăzi s-au afișat, pe site-ul evenimentului prețurile biletelor pentru spectacolele care vor avea loc anul acesta. În premieră, anul acesta există varianta unui abonament pentru accesul online la toate reprezentațiile manifestării. Biletele pentru primul mare festival din Europa Centrală și de Est și cel mai mare eveniment dedicat artelor spectacolului din România vor fi puse în vânzare joi, 22 iulie.

Cea de-a 28-a ediție a FITS, cu tema „Construim speranța împreună / Building hope together” și o triplă dimensiune, fizică, hibridă și online, oferă publicului variante de bilete individuale pentru reprezentații fizice și online, dar și abonamente pentru mediul online.

„Facem acest festival pentru voi, publicul nostru, iar dorința noastră este de a vă oferi, tuturor celor care iubiți teatrul, posibilitatea să vă bucurați de reprezentațiile pe care ediția din acest an a FITS le va aduce la Sibiu. Știm că în această perioadă puteți fi plecați în diferite colțuri ale lumii și din acest motiv lansăm pentru voi un abonament special, de aproximativ 100 de euro, prin intermediul căruia puteți să vedeți peste 100 de spectacole online, pornind de la Kibbutz Contemporary Dance Company, la Batsheva, de la Akram Khan, la María Pagés. Vă invităm să vă bucurați de această formulă de a vedea Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu!”, a declarat într-un comunicat de presă Constantin Chiriac, președintele Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu și directorul Teatrului Național „Radu Stanca” din Sibiu

Biletele pentru spectacolele care au loc în spații închise costă între 20 de lei și 150 de lei, iar cele pentru reprezentațiile online, în direct sau înregistrate, între 20 de lei și 75 de lei. Cei care nu pot fi prezenți la Sibiu pot urmări integral Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu în mediul online, contra unui abonament de 500 lei, care oferă acces la toate spectacolele transmise în direct din sălile de spectacole și din restul spațiilor indoor unde au loc reprezentații cu public, precum și la spectacolele online înregistrate. Abonamentul va fi disponibil pentru achiziționare din data de 22 iulie, odată cu punerea în vânzare a biletelor pentru FITS.

Toate manifestările programate în spații deschise sunt oferite gratuit publicului. De asemenea, o serie de spectacole din mediul online vor fi gratuite pentru iubitorii de teatru.

Festivalul Internațional de Teatru se desfășoară anul acesta între 20 și 29 august, iar tema evenimentului este „Construim speranța împreună”.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Adina Torop

de Adina Torop

Reporter Speciale

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

Contra

Acum 1 an

Hopa! Nu vi se pare ca e o spoliere? 500 de lei? Dar, ce 100-150 nu e suficient? Nu mancati banii primariei destul?!
Raspunde

Popa

Acum 1 an

Ma mir ca nu le e rusine sa ceara atatia bani pe un bilet sau pe un abonament! Ar trebui lasati sa traiasca si sa se organizeze cu banii din vanzarea biletelor, nu sa le dea pleasca primaria!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus