Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Liviu Dragnea iese din închisoare. Tribunalul Giurgiu a admis cererea de eliberare condiționată

Liviu Dragnea iese din închisoare. Tribunalul Giurgiu a admis cererea de eliberare condiționată

Fostul președinte al PSD Liviu Dragnea iese din închisoare, după ce Tribunalul Giurgiu a admis, joi, cererea acestuia de eliberare condiționată. Dragnea se află în penitenciar din 27 mai 2019, când a fost condamnat definitiv de Instanţa supremă la 3 ani şi 6 luni de închisoare.

 În ședința de joi, Dragnea a declarat în fața instanței că a avut un comportament bun și a cerut să-i fie admisă cererea.

„Cu decență și demnitate am dus pedeapsa. Am ieșit la muncă în fiecare zi care mi s-a permis. Am participat la toate cursurile la care mi s-a permis, n-am lipsit nicio zi. Am primit recompense în fiecare lună în care am fost la muncă, inclusiv în ultima lună, luna iunie”, le-a spus Dragnea judecătorului, potrivit digi24.ro.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

3 comentarii

Fiat Justitia!

Acum 2 ani

Asta e cea mai fericită zi din istoria României din ultimii mulți ani! Dedicăm această eliberare a domnului Dragnea tuturor rezistenților oengiști, fără serviciu, agresivi, inculți, tâmpi grămadă și forever loseri locali ca: Buic, imberbul de Vancu, Ciocan și șleahta de protestatari pașnici care au dus prostia la absolut! Între timp, Cioloș și Barney s-au dovedit a fi cei mai incompetenți de pe planetă, PNL a luat bătaie de la PSD și justiția nu mai există! Bravo, stimabililor! Îmi place cum se dau unii de ceasul morții pe FB jignind Tribunalul Giurgiu, uitând loazele că ei sunt din satul Sibiu, unde tribunalul a pus-o pe Fodor primar contrar oricărei prevederi legale! PS-mișto cum face analfabetul de Vnacu bani de pe șleahta de cititori cu IQ subunitar, vă place, nu? Oh, happy day!!!
Raspunde

Romania adevarata

Acum 2 ani

Let USR plus die in tourments!!! Ahahahahaha, plăcuță suedeză tuturor hipsterilor efemy, scoliozați și albi ca telemeaua de nutrie! Strâmbilor!
Raspunde

Andrei

Acum 2 ani

USR-istii au furat voturile cu sacii. Cum au furat comunistii alegerile in 46, asa au furat si nepoteii lor, marxistii USR-isti: EVZ dezvăluie că, potrivit SIIJ, Clotilde Armand a furat alegerile la Sectorul 1: „Lipsesc sacii cu voturile din 20 de secții de votare. Peste 11.000 de buletine de vot au dispărut. Tudorache are cu peste 1700 de voturi în plus” S-a încheiat renumărarea voturilor de la Sectorul 1 al Capitalei. Polițiștii și procurorii ar fi inspectat toți sacii cu voturile de la alegerile locale care au avut loc anul trecut, iar Daniel Tudorache de la PSD, fostul primar al Sectorului 1, are 1.700 de voturi peste actualul edil, Clotilde Armand. Anunțul a fost făcut, miercuri, pe surse, de România TV, potrivit EVZ.ro.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus