Luni,
20.03.2023
Cer Senin
Acum
15°C

Cinci străzi din Sibiu, închise în perioada următoare pentru lucrări de modernizare

Cinci străzi din Sibiu, închise în perioada următoare pentru lucrări de modernizare

Mai multe străzi din oraș vor fi închise circulației în perioada următoare, au transmis astăzi reprezentanții Primăriei Municipiului Sibiu. Lucrările de modernizare continuă, iar la solicitarea constructorilor, Comisia de Circulație a aprobat, închiderea a cinci străzi din Sibiu.

În cartierul Ștrand continuă lucrările de modernizare, iar în acest context se vor închide total circulației:

  • strada Doljului, tronsonul cuprins între străzile Maramureșului și Bihorului, în perioada 16 iulie - 15 noiembrie
  • strada Profesor Ioan Moga, între nr. 1 și nr. 2 și tronsonul dintre nr. 2 și str. Maramureșului, începând cu 19 iulie până în 31 octombrie.

Pe ambele străzi sunt prevăzute lucrări de modernizare a carosabilului, a trotuarelor și parcărilor, a iluminatului public și amenajarea tubulaturii subterane pentru coborârea cablajului metropolitan.

În cartierul Turnișor, traficul se va închide pe străzile Dreptății și Ion Agârbiceanu în perioada 19 iulie-19 octombrie. Pe aceste străzi se vor înlocui rețelele de apă, canalizare și iluminat și se vor reabilita drumul și trotuarele.

„Pe strada Drumul Ocnei se va lucra în următoare perioadă la podul peste pârâul Hamba în vederea modernizării acestuia. Pentru execuția acestor lucrări, pe tronsonul dintre pod și str. Nucului se va închide total circulația în perioada 19 iulie -15 septembrie. Locatarii pot utiliza ca rute ocolitoare străzile adiacente Drumului Ocnei”, transmit reprezentanții primăriei Sibiu.

Autoritățile menționează faptul că pe străzile pe care se va închide traficului rutier se va permite accesul mașinilor de intervenție de urgență și a riveranilor, acolo unde este posibil, în regim de șantier.  

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Adina Torop

de Adina Torop

Reporter Speciale

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus