Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
12°C

ACTUALIZARE - Cod roșu de ploi puternice și vijelii în județul Sibiu

ACTUALIZARE - Cod roșu de ploi puternice și vijelii în județul Sibiu

Actualizare:

O nouă avertizare meteo COD ROSU, valabilă în intervalul orar 17:10- 18.00, care prevede averse torentiale 40..50 l/mp, grindina, vijelie, descărcări electrice, a fost emisă în UAT Dumbrăveni, Laslea, Hoghilag, Biertan și Ațel.

Cetățenii celor două localități au fost informați și avertizăți prin mesaj Ro-Alert.

Știre inițială:

Meteorologii au emis luni după-masă o avertizare meto de tip COD ROSU, valabilă până la ora 17:45 în localitățile Păuca și Ludoș din județul Sibiu.

Localnicii sunt avertizați să se aștepte la averse torențiale 40..50 l/mp, grindină, vijelie și descărcări electrice.

De asemenea, cetățenii celor două localități au fost informați și avertizați prin mesaj Ro-Alert.

Situația înregistrată la nivelul județului Sibiu este permanent monitorizată prin Centrul Operațional al ISU Sibiu.

”Pentru optimizarea misiunilor de răspuns la potențialele efecte generate de fenomenele meteorologice preconizate , pompierii din cadrul ISU Sibiu sunt pregătiți să asigure în cel mai scurt timp intervențiile pentru limitarea efectelor produse de situațiile de urgență, forțele de intervenție fiind suplimentate la nevoie. În cazul unei situații de urgență reale, solicităm cetățenilor să anunțe de îndată evenimentul pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112”, au transmis reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 4673

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus