Joi,
25.04.2024
Innorat
Acum
7°C

Coliziune între două autoturisme, la Nocrich. Două persoane au fost rănite

Coliziune între două autoturisme, la Nocrich. Două persoane au fost rănite

Două autoturisme au fost implicate într-un accident rutier pe drumul județean 106, în zona localității Nocrich. În urma coliziunii au fost rănite două persoane care se aflau într-una dintre mașini.

Polițiștii rutieri care s-au deplasat la fața locului au constatat faptul că între cele două autoturisme, care circulau din sens opus, s-a produs o coliziune în urma căreia doi pasageri aflați în unul dintre autoturisme au suferit vătămări corporale. Polițiștii rutieri continuă cercetările pentru a stabili cauza accidentului rutier, anunță Luciana Lazăr, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu. Șoferii sunt sibieni și au vârsta de 21, respectiv 27 de ani. 

Victimele sunt o femeie în vârstă de 42 de ani și un bărbat în vârstă de 58 de ani, pasageri în mașina condusă de bărbatul de 27 de ani. La fața locului s-au deplasat două echipaje de salvare, unul de la Inspectoratul pentru Situații de urgență și unul de la Ambulanța Sibiu, pentru a le acorda îngrijiri medicale răniților. Femeia a suferit un traumatism cranio-facial și a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe în stare stabilă, iar bărbatul acuza dureri toracice, fiind de asemenea dus la spital.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus