Miercuri,
20.10.2021
Cer Senin
Acum
16°C

GLS România ajută oamenii afectați de inundații din județul Alba

GLS România ajută oamenii afectați de inundații din județul Alba

În urma fenomenelor meteorologice severe din județul Alba, multe localități au fost afectate. GLS România sprijină familiile aflate la nevoie.

Aflând despre această situație, GLS România empatizează cu acest eveniment care a  marcat cu roșu viețile multor oameni rămași fără locuințe și hrană. Angajații companiei s-au unit și au creat o misiune pentru a veni în ajutorul oamenilor afectați de inundații prin sprijinirea lor cu apă și alimente neperisabile în valoare de mii de euro.

“Având o exstinsă rețea de depozite în toată țara, ne-am organizat rapid și am luat legătura cu colegii din zona afectată pentru a gestiona cât mai rapid această situație care pentru noi a devenit o misiune. La GLS dorința de a face bine a devenit un punct important pe agenda noastră de zi cu zi.” A declarat Miklos Szoboszlay, directorul general al GLS România.

GLS Group

GLS Group oferă servicii de coletărie fiabile și de înaltă calitate pentru peste 240.000 de clienți, completate de servicii de livrare și de livrare expres. „Liderul calității în logistica expedierilor” este principiul după care GLS se ghidează.  Prin companii deținute integral și parteneriate, GLS Group acoperă 40 de țări și este conectat la nivel global prin acorduri contractuale. Prin rețeaua sa terestră, GLS este unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii de coletărie din Europa. GLS Group operează, de asemenea, prin filiale deținute integral în Canada și pe coasta de vest a SUA. Rețeaua GLS este formată din mai mult de 70 puncte de transbordare centrale și regionale și aproximativ 1.400 de depozite susținute de peste 28.000 de vehicule de livrare și 4.000 de camioane pentru liniile principale. GLS are în jur de 19.000 de angajati. În anul fiscal 2019/20 GLS a generat venituri de 3,6 miliarde de euro și a livrat peste 667 de milioane de expedieri.

Pentru mai multe informații, vizitați gls-group.com.

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus