Vineri,
17.09.2021
Ploi
Acum
16°C

Drept la replică. Președintele USR PLUS Râmnicu Vâlcea se delimitează de construcția ilegală din giratoriul de la Veștem

Drept la replică. Președintele USR PLUS Râmnicu Vâlcea se delimitează de construcția ilegală din giratoriul de la Veștem

În urma publicării articolului despre lucrările fără autorizație pentru extinderea unui restaurant din zona giratoriului de la Veștem, Romeo Iulian Odochian a trimis un drept la replică.

Romeo Iulian Odochian a fost persoana indicată de angajații restaurantului Hanul Veștem (fostul Kaptan) drept persoana împuternicită să dea declarații publice despre lucrările fără autorizație și care fac inclusiv obiectul unui dosar penal. De altfel, în articolul publicat inițial, Odochian – care este și președintele organizației USR PLUS Râmnicu Vâlcea și care, pe pagina sa de Facebook, se prezintă a fi manager al Kaptan Restaurant (societatea prin intermediul căreia funcționează Hanul Veștem) – a fost contactat de către Turnul Sfatului tocmai în calitate de reprezentant al Hanului Veștem. Iar Odochian a dat declarații despre faptul că lucrările au fost începute fără autorizație din motive de grabă. Mai apoi a revenit cu precizări prin care susținea că nu el este responsabil de demararea lucrărilor fără autorizație, iar în primele minute ale zilei de miercuri a venit cu un drept la replică.

Deși pe pagina sa de Facebook, președintele USR PLUS se prezintă ca manager al Kaptan Restaurant, ulterior el anunță că de fapt este doar angajat part-time care se ocupă, printre altele, de conceperea meniului

Redăm mai jos, dreptul la replică așa cum a fost transmis de președintele USR PLUS Râmnicu Vâlcea.

”Lucrarile la care faceti referire sunt incepute de firma Kaptan Restaurant SRL, firma la care sunt angajat part time, eu ocupandu-ma de partea de motel - restaurant (concepere meniu, plan de marketing, analiza rentabilitate, HR si pregatire personal in domeniul HORECA).

Societatea a inceput lucrari de modernizare restaurant si constructie terasa la inceputul lunii mai 2021 in baza Certificatului de Urbanism eliberat de autoritatile locale Selimbar, solicitat de proprietarul terenului. In baza Certificatului de Urbanism s-a procedat la solicitarea avizelor solicitate prin Certificatul de Urbanism in vederea obtinerii Autorizatiei de constructie. La finele lunii mai Politia Locala Selimbar, in urma verificarilor efectuate, a constatat inceperea lucrarilor desi inca nu era obtinuta autorizatia de constructie, motiv pentru care a sanctionat societatea cu amenda si obligativitatea de intrare in legalitate in termen de 3 luni, precum si sistarea lucrarilor. Societatea s-a conformat si a inceput demersurile pentru obtinerea avizelor necesare, cerute prin certificatul de urbanism in vederea obtinerii Autorizatiei de constructie.

Asa cum am afirmat mai sus sunt doar angajat part time al societatii. Nu sunt administrator, nu sunt asociat, activitatea mea in cadrul societatii limitandu-se la concepere meniu, plan de marketing, analiza rentabilitate, HR si pregatire personal in domeniul HORECA.

Constructia este pe teren privat, pe teren nu exista banda de accelerare sau decelerare si nu creaza probleme parcarii societatii, cum in mod eronat precizeaza autorul articolului, societatea avand la dispozitie o suprafata considerabila de teren alocata tocmai spatiului de parcare.

In mod eronat autorul articolului face referire la faptul ca investitia este a Presedintelui USR PLUS Ramnicu Valcea, asa cum am precizat mai sus sunt doar angajat part time al societatii care a demarat lucrarile.

Lucrarile au fost sistate, niciodata nu s-a pus in pericol circulatia rutiera, pe terenul aflat in administrarea Kaptan Restaurant SRL nu se afla banda de accelerare sau decelerare”, semnează Romeo Odochian.

Trebuie precizat că susținerile lui Odochian potrivit cărora lucrările au fost sistate după controlul poliției locale Șelimbăr nu corespund realității.

Citește și ACTUALIZARE Președintele USR PLUS Râmnicu Vâlcea construiește o sală fără autorizație în giratoriul de la Veștem

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

Andrei

Acum 1 lună

Sobolanii USR-isti dau din colt in colt dupa ce au fost prinsi cu ilegalitati. Nici la Bucuresti nu recunosc ca au furat voturi cu sacii, sa iasa Clotilde (desi i-au filmat si s-a dovedit si la renumarare ca au furat). Nici sectorul 1 nu este plin de GUNOAIE si sobolani, acolo unde Clotilde taie si spanzura ca o dictatoare total incapabila, bineinteles, desi oamenii au si protestat in strada pentru asta. La astia si daca le arati negru pe alb si tot nu recunosc, mizerabilii. Cin' se-aseamana se-aduna, spune un foarte adevarat proverb ROMANESC, din categoria TRADITII pe care USR-istii o urasc cel mai mult.
Raspunde

Trotinetist efemy

Acum 1 lună

Draga USR Plus, va doresc ca la urmatoarele alegeri sa aveti sub 5%! Securisti ipocriti elgibitisti ordinari!
Raspunde

Viorel

Acum 1 lună

cand semnalizezi conflict part time de interese, dar de fapt multinationalele sunt de vina
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus