Duminică,
01.08.2021
Cer Senin
Acum
32°C

S-au anunțat cele mai bune companii aeriene din lume. Una operează pe Aeroportul Sibiu

S-au anunțat cele mai bune companii aeriene din lume. Una operează pe Aeroportul Sibiu

Agenția de evaluare a produselor și a siguranței aviației din Australia, AirlineRatings.com a anunțat clasamentul primelor 20 de companii aeriene din lume, anunță CNN. Agenția își întocmește premiile de excelență pe baza unor criterii precum vârsta aeronavelor din flotă, recenziile pasagerilor și ofertele propuse clienților.

Pentru 2021, Qatar Airways a urcat pe primul loc în clasamenr, învingând compania care a câștigat titlul din anul anterior, Air New Zealand. Această companie a ocupat prima poziție de șase ori în ultimii ani. Geoffrey Thomas, redactor-șef al AirlineRatings.com, a declarat pentru CNN Travel că răspunsul Qatar Airways la pandemie a determinat poziția sa în clasament. „Qatar Airways s-a aflat întotdeauna foarte sus în clasamentul nostru, câștigând diverse premii, cum ar fi Best Business Class, dar angajamentul companiei aeriene de a-și menține rețeaua de rute deschise a atras laudele și voturile judecătorilor”, spune Thomas.

AirlineRatings.com își anunță de obicei companiile aeriene de top în noiembrie, în așteptarea anului viitor. Pandemia a forțat agenția de siguranță a aviației să schimbe tradiția.

Singapore Airlines se situează pe locul trei în clasament, asta după ce a fost desemnată cea mai bună companie aeriană în 2019. Numărul patru pe lista AirlineRatings.com este Qantas. Compania aeriană australiană a fost clasată separat cea mai sigură companie aeriană din lume de către AirlineRatings la începutul acestui an.

Lufthansa se află pe locul 11 în acest clasament și este singura companie din acest clasament care operează pe Aeroportul Sibiu.

Pe lângă clasamentul din top 20, AirlineRatings.com a acordat și premii suplimentare pentru ofertele companiilor aeriene - inclusiv pentru cea mai bună companie de primă clasă (Singapore Airlines), cel mai bun echipaj de cabină (Virgin Australia) și cele mai bune saloane de aeroport (Qantas).

Între timp, transportatorul bugetar EasyJet a câștigat premiul pentru cea mai bună companie aeriană low-cost pentru Europa, în timp ce Jetstar a câștigat în Asia / Pacific și Southwest în America.

Primele 20 de companii aeriene conform AirlineRatings.com pentru 2021

 1. Qatar Airways
 2. Air New Zealand
 3. Singapore Airlines
 4. Qantas
 5. Emiratele
 6. Cathay Pacific
 7. Virgin Atlantic
 8. United Airlines
 9. EVA Air
 10. British Airways
 11. Lufthansa
 12. ANA
 13. Finnair
 14. Japan Air Lines
 15. KLM
 16. Hawaiian Airlines
 17. Companiile aeriene Alaska
 18. Virgin Australia
 19. Linii aeriene Delta
 20. Etihad Airways

 

Vizualizari: 2944

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus