Joi,
09.02.2023
Cer Senin
Acum
-3°C

Ciprian Faraon anunță ca va da în judecată PNL Sibiu. I s-a respins dosarul de candidatură la președinția organizației

Ciprian Faraon anunță ca va da în judecată PNL Sibiu. I s-a respins dosarul de candidatură la președinția organizației

Dosarul de candidatură la funcția de președinte al PNL Sibiu al omului de afaceri Ciprian Faraon a fost respins, motivându-se că a fost demis din organizație în urmă cu trei ani. Faraon a declarat pentru Turnul Sfatului că va contesta această decizie atât în forurile interne ale partidului, cât și în instanță. ”Voi contesta această decizie la forurile superioare interne și în instanță. Motivul este lipsa unei decizii asumate și transmisă prin poștă, conform statutului partidului și regulamentelor de funcționare și faptul că eu am fost ales într-o comisie națională, superioară oricărui for local. Aceste două sunt motivele pentru care nu se poate aduce la o excludere. În al doilea rând este frica de competiție și s-a preferat excluderea mea în locul candidaturii”, a anunțat Faraon.

Omul de afaceri și-a dat demisia din toate funcțiile pe care le deținea la începutul anului 2018, după ce planul său de a face o reorganizare a celor 32 de organizații locale fără primari PNL a fost respins de către colegii săi. A rămas de atunci simplu membru de partid, însă după câteva luni a fost exclus din organizație. El a contestat atunci modalitatea prin care a fost înlăturat din partid, considerând-o nestatutară.

În cursa pentru șefia organizației rămân actualul președinte, Raluca Turcan și secretarul general al organizației, COnstantin Șovăială. Alegerile pentru funcțiile de conducere în cadrul PNL Sibiu se vor desfășura în 6 august.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

6 comentarii

Miki maus

Acum 1 an

Asa a ajuns si Dragnea presedinte la PSD, a înlăturat ceulalti candidati :). Mie imi miroase a psd-eala ( nimic democrat).
Raspunde

Ioana

Acum 1 an

https://www.turnulsfatului.ro/2018/09/20/ciprian-faraon-exclus-din-pnl-sibiu-117887
Raspunde

Kramnik

Acum 1 an

Democratia nu-i pentru toti domnule Faraon , nu te-ai prins pana acuma. Democratia este doar pentru sefi .Crezi ca esti in SUA?
Raspunde

Iliescu

Acum 1 an

... nu stiu cine e si de unde a aparut acest "om de afaceri"? Moldova - Oltenia ... stie cineva? ... De-al cui esti tu ma Faraoane? ... va rog sa facem o cheta sa-i dam bani de frizer ca are cea mai ciudata freza din politica Cibineasca
Raspunde

Trist

Acum 1 an

Este suficient sa citesti un articol in care acest om vorbeste si iti dai seama de calibrul sau. O adevarata amenintare la turma de prosti actuala, evident ca este respins si tras pe linia moarta.
Raspunde

Vasilikis

Acum 1 an

Ce fel de,, om de afaceri,, este cetățeanul Faraon? Care sunt performantele lui manageriale și financiare??? Este un alt cetățean roman cu aspirații înalte la bugetul tarisoarei România de unde sunt conectați toți,, papagalaghe,, denumiți politicieni. Nici măcar politruci ca în comunism. Niște nulități superbe...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus