Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Andrei Sîntean, titular în meciul României contra Noua Zeelandă, de la JO 2020

Andrei Sîntean, titular în meciul României contra Noua Zeelandă, de la JO 2020

Selecţionata României a ratat calificarea în sferturile de finală ale turneului masculin de fotbal din cadrul Jocurilor Olimpice de la Tokyo, după ce a terminat la egalitate cu Noua Zeelandă, 0-0, miercuri, la Sapporo, în ultimul său meci din Grupa B.

Andrei Sîntean, jucătorul FC Hermannstadt, a fost titular în meciul cu numărul trei contra reprezentativei din Noua Zeelanda, disputat de Echipa Națională Olimpică de Fotbal a României la J.O. de la Tokyo.

"Atacantul nostru a fost schimbat în minutul 59, iar din păcate reprezentativa noastră nu s-a calificat în următoarea fază a competiției, la final scorul fiind de 0-0", scriu reprezentanții clubului pe pagina de facebook.

Tricolorii erau obligaţi să câştige pentru a se califica mai departe, după 1-0 cu Honduras şi 0-4 cu Coreea de Sud, dar nu au reuşit acest lucru, în faţa unei echipe foarte bine organizate şi superioară din punct de vedere fizic, scrie Agerpres.

Selecţionata de fotbal a României a revenit la Jocurile Olimpice după o pauză de 57 de ani, încheind participarea pe locul al treilea în grupă, la egalitate cu Noua Zeelandă, dar având un golaveraj mai slab.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus