Miercuri,
18.05.2022
Acum
0°C

Ești antreprenor sau ONG și criza ți-a afectat afacerea? Te poate ajuta Fundația Kemo, care oferă 1.000 de site-uri pro bono

Ești antreprenor sau ONG și criza ți-a afectat afacerea? Te poate ajuta Fundația Kemo, care oferă 1.000 de site-uri pro bono

Specialiștii în marketing de la Kemo din Sibiu, prin fundația Kemo, ajută antreprenorii aflați în dificultate după criza medicală care a determinat multe afaceri să pună lacătul pe ușă. Și fac asta gratuit, în cadrul programului KF RGS - Kemo Foundation Recovery & Growth Strategy, care presupune realizarea unui website gratuit, după care este necesară doar achitarea taxei lunare de mentenanță, atât în cazul magazinelor online, cât și a site-urilor de prezentare. Ofera lor propune realizarea gratuită a unui website care valorează, în medie, 1.300 de euro.

Link către pagina programului aici: https://kemo.foundation/kf-rgs-1000

Kemo sunt marketerii care au dezvoltat platforma SaaS prin care au găsit soluția nr. 1 în materie de performanță a website-urilor și magazinelor online în România, care are la bază Wordpress/Woocommerce. Site-urile create de ei au scoruri de performanță uluitoare, testate cu Google Pagespeed Insights, unealta oficială de la Google. Cu un scor de performanță de peste 90, motorul de căutare indexează website-ul pentru a-l poziționa pe un loc fruntaș în căutările celor care sunt interesați direct de produsele sau serviciile pe care le oferă sau prezintă website-ul tău.

Acum, cei de la Kemo au lansat o fundație prin care vor să ajute antreprenorii să își digitalizeze, recupereze și scaleze afacerile afectate de criza generată de pandemie.

“Criza ne-a afectat pe toți într-o măsură sau alta, însă sunt afaceri care chiar pot să se recupereze și pot înregistra profit într-un timp foarte scurt dacă au un website performant. Pentru acei antreprenori care aproape că au renunțat la speranță, vrem să venim în ajutorul și în sprijinul lor cu ceea ce am învățat în anii de experiență în performance marketing. Astfel, toți cei care au nevoie de un website performant, se pot înscrie în platforma noastră până la 1 septembrie 2021 pentru a-și pune business-ul pe roate din nou”, a spus Sorin Cristea, CEO și Manager la Kemo Foundation.

Când începe KF RGS 1.000 și cât durează? 

Programul KF RGS se derulează timp de 12 luni, începând cu 1 septembrie anul curent, data limită pentru înscriere. Conform celor de la Kemo, 1.000 de website-uri vor fi realizate în mod gratuit, valoarea acestora fiind de peste un milion de euro, sumă calculată la prețurile percepute pentru 500 de website-uri de prezentare și 500 de magazine online cu performanțe spectaculoase.

“Website-urile realizate de echipa Kemo au cele mai bune performanțe la nivel de viteză, testate cu toll-urile oficiale ale Google. Implementăm, pentru magazinele online, sisteme cu inteligență artificială, optimizare on-pag și off-page perfectă, plus alte considerente care grantează o poziție fruntașă în căutările Google pentru website-ul creat de noi”, a mai spus Sorin Cristea.

Ce trebuie să faci pentru a intra în programul KF RGS și ce primești?

E de ajuns să te înscrii printr-un simplu formular, aici: https://kemo.foundation/kf-rgs-1000/, cu firma sau ONG-ul tău care are nevoie de ajutor, până la 1 septembrie. Cei implicați în Fundația Kemo vor verifica eligibilitatea și vor anunța antreprenorii înscriși care sunt următorii pași. 

Concret, cei înscriși vor primi atât un website la cele mai înalte standarde de performanță, cât și un plan de marketing, suport pe un grup dedicat de Facebook și discount-uri de până la 75% la serviciile de marketing de pe www.kemo.ro

Mai multe detalii despre tot programul, dar și condiții și costuri ulterioare găsești aici: https://kemo.foundation/kf-rgs-1000/

Programul KF RGS - Kemo Foundation Recovery & Growth Strategy se derulează în parteneriat cu Kemo, Agenția de Performance Marketing Canpoy din București, Firma de Contabilitate Best Accounting din Timișoara și este susținut de George Buhnici.

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

1 comentarii

Tudor

Acum 9 luni

Reclama fara fundament! In 30 mai le-am trimis un email pentru realizarea unui site pentru ONG, cu cerere de oferta. Deci vrem sa platim realizarea site-ului, apeland la ei pentru ca se tot lauda ca ofera servicii in domeniul nostru. Deoarece nu am primit raspuns, in 4 iulie le-am mai trimis un email, si am primit raspunsul "Va luam proiectul. Revenim maine cu detalii". Suntem in august si inca nu am mai auzit nimic de la ei. Fromoasa reclama, frumoasa initiativa dar cam neseriosi ei

Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus