Miercuri,
05.10.2022
Ploi Scurte
Acum
8°C

Publyo™️ - Mai mult decât un sistem CRM destinat specialiștilor în marketing

Publyo™️ - Mai mult decât un sistem CRM destinat specialiștilor în marketing

În România rar se folosesc termenii: sistem CRM și content marketing într-o singură propoziție. Iar dacă mai adăugăm în ecuație și concepte precum: automatizare sau self service, deja vorbim despre scriere creativă. Oblyo Digital Agency, în parteneriat cu Weboratory Capital, însă a revoluționat modul de a face marketing online în România prin lansarea sistemului CRM Publyo™️, cel mai nou aliat al specialiștilor în marketing care doresc să profite la maxim de resursele pe care le au la dispoziție.

Ce este Publyo™️?

Publyo™️ CRM este sistem care îți permite să creezi o campanie de content marketing de la 0, în doar câteva minute. Publyo™️ oferă utilizatorilor săi posibilitatea de a programa, raporta și monitoriza articolele pe care le publică în presă, fără niciun pic de efort.

Cu Publyo™️ nu mai trebuie să petreci ore în șir la telefon cu clienții tăi, cu membrii echipei de writeri sau cu publisherii pentru că Publyo™️ îi transmite fiecăruia dintre ei toate dorințele tale. De asemenea, cu Publyo™️ nu mai trebuie să-ți faci griji că vreunul din articolele în care ai investit poate dispărea din cadrul publicației pentru care ai optat deoarece, dacă apar orice fel de modificări în legătură cu condiția acestuia, Publyo™️ te înștiințează nu doar pe tine în calitate de utilizator al său, ci și pe publisherul vizat ca să remedieze imediat problema.

Poți să uiți și de complicatele rapoarte pe care trebuie să le livrezi clienților tăi care au investit în campanii de marketing dacă apelezi la Publyo™️ deoarece acest sistem le creează în locul tău, și nu oricum, ci în cel mai profesional mod cu putință.

Concret, care sunt avantajele utilizării sistemului Publyo™️ CRM?

Cu Publyo™️ economisești timp. La început sunt banii, dar cu timpul, pe măsură ce evoluează, orice specialist în marketing își dă seama că nu există resursă mai importantă decât timpul. Iar când vine vorba de timp, nu există posibilitate mai simplă de a-ți optimiza sarcinile de lucru decât prin utilizarea sistemului Publyo™️. Practic, cu Publyo™️, tot ce-ți rămâne de făcut atunci când vrei să lansezi o campanie de content marketing este să setezi parametrii acesteia și apoi să urmărești rezultatele.

Nici de cunoștințe avansate de planning, redactare sau publicare nu ai nevoie dacă folosești Publyo™️ deoarece acest sistem funcționează în așa fel încât să atribuie fiecărui membru implicat sarcinile la care se pricepe cel mai bine. De exemplu, dacă nu dispui deja de articolele pe care vrei să le publici în presă pentru clienții tăi, atunci poți solicita scrierea lor unuia dintre membrii echipei tale de writeri, iar când pe măsură ce materialele sunt gata unul câte unul, Publyo™️ le trimite direct la clienții tăi pentru aprobare.

Ce performanțe a obținut Publyo™️ până în prezent?

Pentru că ne este mai ușor să ilustrăm succesul sistemului CRM Publyo™️ în cifre, am întocmit mai jos o listă cu rezultatele prin care se identifică Publyo™️ până acum.

- Publyo™️ există un produs relativ nou, lansat pe piața românească acum 6 luni, dar care se bazează pe studii stufoase ale pieței internaționale de marketing, lucru care a făcut posibilă crearea lui în așa fel încât să se alinieze din start la cele mai înalte standarde mondiale. Iar asta nu este tot, cu toate că din toate punctele de vedere Publyo™️ este un sistem desăvârșit, evoluția sa continuă, astfel încât specialiștii în marketing și toți ceilalți utilizatori ai săi se pot aștepta și la multe alte avantaje din partea acestuia;

- Până în prezent, prin intermediul sistemului Publyo™️ au fost publicate nu mai puțin de 2640 de advertoriale în presa românească, ce beneficiază și acum, dar și pe viitor de o monitorizare continuă, exercitându-și efectele asupra website-urilor brandurilor care au investit în ele;

- Proiectul Publyo™️ a atras simpatia a 17 agenții de marketing care s-au alăturat inițiativei și i-au devenit astfel partenere;

- 80 de publisheri de top din România sunt conectați și ei la sistemul Publyo™️, primind prin acesta solicitări de publicare;

- Dacă dorești să-ți consolidezi reputația în mediul online, atunci tot Publyo™️ este soluția deoarece cuprinde în portofoliul său nu mai puțin de 745 de publicații din cele mai diverse nișe.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 683

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus