Miercuri,
10.08.2022
Ceata
Acum
19°C

FITS 2021: Automobile Mercedes-Benz vor fi puse la dispoziția artiștilor și invitaților. Parteneriat între FITS, TNRS și Autoklass

FITS 2021: Automobile Mercedes-Benz vor fi puse la dispoziția artiștilor și invitaților. Parteneriat între FITS, TNRS și Autoklass

Autoklass a devenit de astăzi partener de mobilitate al Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu și al Teatrului Național Radu Stanca. Parteneriatul a fost semnat astăzi, 30 iulie, în cadrul unei conferințe de presă organizate la sediul Autoklass Sibiu, iar scopul principal al acestuia este acela de a susține desfășurarea evenimentelor culturale derulate de cele două instituții, în anul 2021.

Astfel, Directorul General al Autoklass, Daniel Grecu, Directorul Sucursalei Autoklass din Sibiu, Gabriel Negrilă, alături de Președintele Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu și Directorul general al Teatrului Național „Radu Stanca”,Constantin Chiriac, au oficializat parteneriatul în cadrul unui eveniment care a avut loc astăzi  la Sibiu.

„Vă rog să îmi permiteți ca în numele întregii echipe Autoklass să vă urăm „Bine ați venit!” alături de noi în această zi deosebită, în care suntem onorați să îl avem alături de noi pe domnul Constantin Chiriac, omul care a construit unul din cele mai mari festivaluri de teatru din Europa și a reușit să aducă orașul nostru, Sibiu, alături de cele mai importante nume ale culturii internaționale, reușind să transforme acest vis în realitate”, a declarat  Gabriel Negrilă, Directorul Sucursalei Autoklass din Sibiu.

Automobile pentru deplasarea artiștilor care participă la FITS 

Autoklass pune la dispoziția partenerilor săi o serie de automobile marca Mercedes-Benz, între care se află și un model Mercedes-Benz GLE, care vor fi folosite pentru deplasarea artiștilor, a invitaților și pentru derularea evenimentelor culturale.

„Decizia dumneavoastră de a ne fi alături în această zi ne onorează, mai ales pentru că este o zi deosebit de importantă pentru echipa noastră, este ziua în care devenim, oficial, parteneri ai Teatrului Național Radu Stanca Sibiu. În fapt, de la primul festival din 1993, timp de 28 de ani, domnul Constantin Chiriac a redefinit permanent noțiunea de teatru și a adus această formă de educație tot mai aproape de noi și, foarte important, alături de tânăra generație. Astfel, a devenit unul dintre cei mai importanți lideri ai inovației conceptului de teatru așa cum și Mercedes-Benz este liderul inovației în industria auto.

Credem cu tărie că acest parteneriat încununează eforturile întregii echipe Autoklass, ne onorează și ne obligă în același timp să îmbunătățim permanent calitatea serviciilor pe care le oferim partenerilor noștri de afaceri. Și noi am început să scriem alături de colegii noștri istoria companiei noastre, Autoklass, încă din 1996, iar începând de astăzi suntem onorați să contribuim la susținerea culturii românești, alăturându-ne și noi susținerii acestui proiect cu care ne mândrim ca sibieni și ca români, invitând totodată și alte companii private să se alăture susținerii acestui proiect. Atât prin Autoklass, cât și prin Axis, zi de zi oferim clienților și partenerilor noștri produse și servicii la cele mai înalte standarde de profesionalism și calitate, dezvoltând noi direcții de business din care, spre exemplu, putem menționa serviciile exclusiviste de închiriere autovehicule Mercedes-Benz, atât pentru turiștii români, cât și pentru cei care ne vizitează din afara țării. Avem ca obiectiv comun performanța, o performanță care trebuie să fie susținută și sustenabilă, iar astăzi, în semn de respect și prețuire, compania noastră, Autoklass, alături de Mercedes-Benz România, dăruiește acest parteneriat Teatrului Național Radu Stanca, în fapt comunității noastre, culturii sibiene și românești”, a declarat Daniel Grecu, Directorul General al companiei Autoklass.

Parteneriat între cultură și mobilitate

Artiști de renume mondial, precum Charlotte Rampling, Akram Khan, Israel Galvan, cele mai mari companii de dans din Israel sau Japonia, precum și alte nume de prestigiu din domeniul artelor spectacolului vor beneficia de acest parteneriat de mobilitate pe durata FITS 2021, parteneriat care va contribui în mod considerabil și la reducerea costurilor de organizare a FITS.

„Mă bucur că am reușit să înnodăm o istorie de succes atât de importantă pentru comunități. Subliniez încă o dată faptul că, fără a gândi viitorul spațiilor în care trăim, fără a ne gândi la oamenii care compun comunitățile, munca noastră este în zadar. Din fericire, Sibiul este un oraș binecuvântat, este unul dintre cele mai favorabile orașe pentru a face mari proiecte. Ziua de astăzi este o zi fericită pentru că, alături de excelența în zona de tehnologie, nu numai din România, ci de oriunde din lume, se produce această cooperare, această formulă de frățietate cu cel mai mare festival de artele spectacolului, cel puțin din România. Faptul că Sibiul a avut primul teatru din estul și centrul Europei, un teatru de limba germană, pe care trebuie să știm să îl respectăm și să-l ducem mai departe, iată, ne dă această punte spre partenerul de mobilitate. De fiecare dată căutăm împreună să găsim formule de a ne promova, de a coopera, de a găsi acel avantaj, acel surplus pe care zona de tehnologie îl poate aduce zonei de creație și invers”, a declarat Constantin Chiriac, Președintele Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu și Directorul general al Teatrului Național „Radu Stanca” Sibiu.

Grupul Autoklass este Centru Autorizat de Vânzări și Service Mercedes-Benz. Cu o rețea de șapte sucursale la nivel național, trei dintre acestea având sediul în București și Ilfov, Grupul Autoklass este unul dintre partenerii autorizați Mercedes-Benz cu cea mai îndelungată experiență din România.

Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu va prezenta, în perioada 20-29 august 2021, peste 600 de evenimente din 37 de țări, de pe toate continentele, pentru ceea ce va însemna cea mai complexă ediție desfășurată până în prezent.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Adina Torop

de Adina Torop

Reporter Speciale

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

5 comentarii

Contra

Acum 1 an

Fotografia cu dl. Chiriac in fata automobilului Mercedes e o antireclama pt. firma! Nu s-a gantit nimeni sa nu-l fotografieze asa?!

Raspunde

@@@

Acum 1 an

Costica, neam de neamul tau nu s-a fotografiat langa Mercedes, daramite sa mai si urce in el...

Raspunde

Gigi contra

Acum 1 an

Hmmm... Dl. Chiriac fotografiat in fata Mercedesului e o contrareclama a firmei...

Raspunde

Till Eulenspiegel

Acum 1 an

Sa vezi preturi la Autoklass ''dupe'' ce se finireaza asa-zisul Festival.O sa coste o revizie cit jumate de Trabant.Macar daca ar tiparii pe eticheta schimbului de ulei citate din Shakespeare...

Raspunde

Gica contra

Acum 1 an

Din piesele lui Shakespeare...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus