Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Sibianul Victor Cornea, pereche la dublu cu fratele lui Stefanos Tsitsipas. L-au învins pe fiul lui Bjon Borg

Sibianul Victor Cornea, pereche la dublu cu fratele lui Stefanos Tsitsipas. L-au învins pe fiul lui Bjon Borg

Pedros Tsitsipas, fratele fostului nr. 1 ATP, Stefanos Tsitsipas, face pereche la dublu cu sibianul Victor Cornea, iar în turneul Challanger de la Poznan (Polonia) au învins perechea Leo Borg - Alex Orlikovscki. Echipa greco-română a învins. ”Mă bucur în primul rând că am jucat bine la Poznan, în al doilea rând că parteneriatul cu Pedros Tsitsipas a început foarte bine și chiar mi-a transmis că își dorește foarte mult să continuăm. În al treilea rând mă bucur de aprecierile lui Pedros, care mi-a transmis că mă consideră la fel de bun partener ca și fratele lui, Stefanos, și mai ales faptul că el consideră nivelul meu de joc în Top 50 mondial la Dublu!!! și că nu înțelege cum de nu mă aflu deja în Top 100 ATP cu un astfel de joc. Nu în ultimul rând mă bucur de aprecierile lui Bjorn Borg (n.r. tatăl lui Leo Borg) care m-a felicitat în mod special după meci și mi-a transmis succes în continuare. Mulțumesc oamenilor care m-au sprijinit in acest an extrem de greu: antrenorilor Marius Vecerdea și Sebi Popa de la Tenis Club Pamira și mai ales lui Ștefan Băcilă pentru suportul financiar de care am atâta nevoie în aceasta perioadă”, a declarat Victor Cornea pentru Turnul Sfatului.

După meciul câștigat miercuri, în optimile de finală împotriva perechii formate din Leo Borg (18 ani) și polonezul Alex Orlikovscki în două seturi, 6-2, 6-4, Cornea și Tsitsipas au pierdut în fața principalilor favoriți ai turneului, formată din brazilianul Fernando Romboli și spaniolul David Vega – Hernandez, cu 2-6, 7-6, 10-3, în super tiebreak.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1268

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Bjorn Bjorn

Acum 2 ani

Bjorn Borg gazetare...

Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus