Duminică,
22.05.2022
Acum
0°C

Alberto Alexandru Mihalache este șeful promoției AFT 2021: Dacă pui suflet în ceea ce faci apar și rezultatele

Alberto Alexandru Mihalache este șeful promoției AFT 2021: Dacă pui suflet în ceea ce faci apar și rezultatele

Alberto Alexandru Mihalache este șeful promoției 2021 al Academiei Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu. Tânărul este originar din Galați și a absolvit academia cu media 9,45, la specializarea universitară Managementul Organizației, specialitatea militară geniu. Acum urmează să comande un grup EOD (Explosive Ordnance Dosposalva fi la comanda unor echipe de geniști specializate).

Pa pagina de socializare a Academiei Forțelor Terestre din Sibiu este făcut un scurt portret al absolventului Alberto-Alexandru Mihalache, care în acest an a terminat academia ca șef de promoție, cu media 9.45.

„Îmbinând munca cu seriozitatea și perseverența cu dorința de cunoaștere, sublocotenent Alberto-Alexandru Mihalache a reușit să își atingă obiectivele propuse pe timpul anilor de studii, iar acum, la absolvire, eforturile i-au fost încununate de succes, fiind desemnat șeful promoției 2021 „Regele Mihai I-100” al Academiei Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu”, scriu reprezentanții școlii militare.  

Alberto este originar din Galați, unde a absolvit un liceu cu profil economic și s-a „îndrăgostit” de uniforma militară după o vizită la București, unde a mers special pentru a vedea parada militară de la 1 Decembrie. Cu sprijinul familiei a ajuns unde și-a dorit, iar acum, după trei ani, sărbătorește împlinirea visului său absolvind primul, cu media 9,45, la specializarea universitară Managementul Organizației, specialitatea militară geniu.

Tânărul este pregătit pentru a-și continua cariera

Pe pagina de socializare scrie că, pe parcursul anilor de studii a îndeplinit funcții de conducere, făcând parte din corpul gradaților, etapă care l-a ajutat mult să își perfecționeze deprinderile de lider, să învețe să lucreze cu oamenii și să acumuleze experiență  în a-și argumenta deciziile în fața colegilor. De asemenea, încă din primele zile de instrucție în academie și-a dat seama că este pasionat de studiul explozivilor și de efectul acestora asupra țintelor, ajungând astfel să aleagă la repartiția pe arme din anul I, arma geniu.

 „Academia Forțelor Terestre pentru mine în acești ani a însemnat acasă. Este locul unde m-am dezvoltat din toate punctele de vedere, unde am legat prietenii, unde am învățat ce este camaraderia, loialitatea și iubirea față de țară, unde mi-am depășit limitele, dându-mi seama că sunt mult mai puternic decât credeam. Pe Alberto cel de acum l-aș descrie ca o persoană matură, mult mai responsabilă și răbdătoare, pregătită să-și exercite actul de comandă. Un cetățean cu respect față de lege, patriot, disciplinat și loial. Acum am înțeles că dacă pui suflet în ceea ce faci și te dedici 100%, rezultatele nu vor întârzia să apară.”, a spus proaspătul absolvent.

Acum, după terminarea academiei, Alberto și-a propus să se dedice total carierei pe care a pornit, urmând să comande un grup EOD.

 

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

3 comentarii

Contra

Acum 9 luni

Bravo, ficior Inca un pic si iesi la pensie!

Raspunde

Specialii p..lii

Acum 9 luni

Luna viitoare ii vine talonul de pensionare speciala! Fa-te tata ofiter, muschiu tau minte nu cere!

Raspunde

Liviu

Acum 3 săptămâni

Fiica lui Flutur a primit cadou funcția de director la ANCOM, unde sunt cele mai mari salarii
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus