Vineri,
28.01.2022
Innorat
Acum
3°C

AFC Hermannstadt, executată silit. Datorie de 40 de mii de lei către administratorul stadionului din Pitești

AFC Hermannstadt, executată silit. Datorie de 40 de mii de lei către administratorul stadionului din Pitești

Clubul AFC Hermannstadt a pierdut procesul în urma căruia este executat cu suma de 40 de mii de lei, o datorie din primăvara anului 2019, atunci când sibienii au jucat trei partide în Pitești. ”Încuviințează executarea silită ce face obiectul Dosarului de executare silită, în baza titlului executoriu, pentru realizarea creanței în cuantum de 40.000 lei, reprezentând tarif închiriere teren, împotriva debitorului, la cererea creditorului, prin toate formele de executare prevăzute de lege. Fără cale de atac”, se arată în sentința dată în 30 iulie de către Judecătoria Sibiu.

Încă din 2019 autoritățile din Pitești au făcut mai multe demersuri pentru a recupera banii, însă sibienii nu au plătit niciun leu. „Mi se pare inexplicabil cum o echipă de Liga 1 refuză să plătească pentru serviciile de care a beneficiat atunci când a jucat pe stadionul Nicolae Dobrin. Noi am fost oameni de bună credință și le-am întins o mână de ajutor când au avut nevoie. După ce s-au văzut cu treaba făcută, au uitat să plătească facturile. În total, ne datorează 40.000 lei pentru meciurile cu FC Voluntari, Poli Iași și Gaz Metan Mediaș, disputate la Pitești, în lunile martie și aprilie ale acestui an. Am încercat să vorbim cu cei de la Hermannstadt, dar degeaba. Le-am trimis mai multe somații de plată, însă fără niciun rezultat. Am fost nevoiți să începem acțiunea în instanță pentru recuperarea acestor creanțe. Acum cei de la Sibiu își dispută meciurile pe stadionul de la Târgu Mureș. Cei de la Târgu Mureș trebuie să aibă mare grijă pentru a nu păți ca noi”, a declarat în august 2019 pentru ProSport, Constantin Zichil, directorul Serviciului Public de Exploatare al Patrimoniului Municipiului Pitești, cel care are în administrare Stadionul ”Nicolae Dobrin”.

Conducerea clubului sibian a refuzat orice comentariu pe această temă.

În acel sezon, AFC Hermannstadt a jucat în Pitești trei partide, cu FC Voluntari, Poli Iași și Gaz Metan Mediaș, dintre care a rezultat  un egal, o victorie si o înfrângere. Sibienii au terminat 1-1 cu Voluntari, au câștigat 2-0 cu Poli Iași și au pierdut cu 0-2 în fața medieșenilor.

Vizualizari: 7019

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

Andrei

Acum 5 luni

Hermannstadt, o denumire legata organic de mr. Werner, stiti voi, cel cu progresismul bine facut, cu Romania educata sexual si inca vreo cateva proiecte din gradina marxistei Mekeloase. Poate SIBIENII cu sira spinarii renunta la denumirile de snobi si de slugi umile, pun mana pe cartea de istorie si INVATA ce a fost Sibiul si cum au reusit ipokemanii prograsisti sa il inlocuiasca cu hermannstadt.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Aci Duțu

Acum 5 luni

Pune mâna pe carte și află ca Hermannstadt a fost înființat ca Hermannstadt de niște meseriași, nu de unii care pășteau capre și au luat-o pe Olt în sus
Raspunde

Andrei

Acum 5 luni

Bai fraiere, orasul asta este mentionat de pe vremea Dacilor si a Romanilor. Se numea CEDONIA, idiotule. Si nu a avut picior de sasaluc in el vreo mie si ceva de ani. Sasalucii au venit adusi de ocupanti si instalati cu FORTA ca si clasa conducatoare. Au furat si au jefuit tot ce au gasit. Toate resursele, aur, bani, tot. Si acum vin snobii si cretineii ca tine, ca le-a spus Werner ca orasul este hermannstadt, si se bat cu caramida'n pipt ca ei sunt pui de sasaluci. Numai nenorocitii ca tine potsa puna botul la asemenea campanii publicitare pentru aducerea turistilor si firmelor din Germanica. Au re-branduit un oras, cum le-a fost mai convenabil, asta au facut. Dar adevarul istoric ramane, fraiere. Propaganda este pentru turisti. Dar, tu, probabil esti venit cu pluta de la sud si nu cunosti istoria locurilor.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus