Sâmbătă,
26.11.2022
Innorat
Acum
5°C

Dr. Coldea vrea să conducă din nou Spitalul CF. Doi candidați pentru funcție

Dr. Coldea vrea să conducă din nou Spitalul CF. Doi candidați pentru funcție

Din informațiie obținute de redactorii Turnul Sfatului, două dosare au fost depuse pentru obținerea postului de manager al Spitalului CF Sibiu. În perioada 6 – 8 august urmează să se afișeze rezultatele după ce dosarele vor fi verificate de Comisia de Concurs. Dr. Liliana Coldea a mai condus acest spital în perioada 2015 – 2020.

Dr. Liliana Coldea este unul dintre candidații care și-au depus dosarul pentru a obține postul de manager, potrivit informațiilor obținute de Turnul Sfatului. Astăzi, 3 august s-a încheiat perioada de depunere a actelor necesare pentru a putea participa la concurs. Potrivit calendarului de concurs, în perioada 4-6 august dosarul va fi verificat de Comisia de Concurs. În 7 august pot fi depuse contestații care vor fi soluționate în 48 de ore. În data de 10 august, la ora 12.00, va avea loc proba scrisă care va fi sub forma unui test grilă. În 11 august se afișează rezultatele. De asemenea, după soluționarea posibilelor contestații, în data de 14 și 15 august va avea loc evaluarea proiectului de management, ca în 16 august, candidații să-și susțină, timp de 15 minute, proiectul de management. Interviul de selecție va avea loc în 17 august, ca în 21 august să se afișeze rezultatele finale.

Vă reamintim că dr. Liliana Coldea a fost manager al Spitalului Județean Sibiu în perioada 8 mai - 18 noiembrie 2020. După demisie s-a întors ca și cadru medical la Spitalul CFR. În luna mai a acestui an și-a depus din nou dosarul, alături de alte două candidate, pentru concursul de manager al Spitalului Județean. După susținerea proiectelor management, însă, toate cele trei candidate au fost respinse, inclusiv dr. Liana Coldea care a obținut la această probă, nota 6,04, insuficientă pentru ocuparea funcției pentru care a candidat.

În ceea ce privește Spitalul CF din Sibiu, unitatea spitalicească a fost condusă de către dr. Liliana Coldea din anul 2015 și până în mai 2020.

Contactat telefonic, managerul interimar al Spitalului CF, Horațiu Cojocaru a putut da informații decât în urma unei solicitări scrise. O solicitare în baza Legii 544 a fost făcută în această dimineață și către Miniterul Transporturilor. Până la ora editării acestei știri nu am primit un răspuns de la niciuna dintre cele două instituții. 

Sursa foto: Arhiva TS

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

3 comentarii

Sibian SB

Acum 1 an

Si proasta si nesimțita. Asta se întâmplă de ani mulți cu multe personaje de la bugetari, oare cat mai rabdam, cat mai toleram tupeul asta?
Raspunde

Teofan

Acum 1 an

Femeia asta e o rusine pentru sistemul medical. Eu cred ca pentru functii ca si aceasta ar trebui sa fie obligatoriu la dosar si o adeverinta Psihica
Raspunde

Doru

Acum 1 an

la asta trebuie sa-i fie interzis sa mai intre in vreun spital, doar ca pacienta
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus