Miercuri,
05.10.2022
Ceata
Acum
4°C

Cinci periuțe de dinți, jumătate de litru de săpun, detergent... Ce conțin pachetele UE pentru 550 de sibieni

Cinci periuțe de dinți, jumătate de litru de săpun, detergent... Ce conțin pachetele UE pentru 550 de sibieni

Sibienii cu venituri reduse sunt așteptați să își ridice pachetele cu produsele de igienă plătite din fonduri nerambursabile alocate de Uniunea Europeană.

Sibienii beneficiari ai venitului minim garantat (354 de persoane) și familiile care primesc alocația pentru susținere (196 de beneficiari) sunt așteptați, începând cu ziua de astăzi, să își ridice pachetele cu produse de igienă, plătite din fonduri alocate de Uniunea Europeană. Pachetele sunt distribuite prin intermediul Direcției de Asistență Socială din cadrul Primăriei municipiului Sibiu. ”Fiecare pachet are o greutate de aproximativ 5 kg și conține următoarele produse: 5 periuțe de dinți, 300 ml de pastă de dinți, 500 ml de săpun lichid, 800 ml de șampon pentru copii, 500 ml de șampon pentru adulți, 2,7 kg de detergent pentru rufe”, descriu reprezentanții Primăriei Sibiu conținutul pachetelor.

Pachetele vor fi distribuite la Cantina Municipiului, situată pe strada Calea Gușteriței nr.22, în intervalul orar 8-15, după cum urmează:

-           miercuri, 4 august, vineri, 6 august și luni, 9 august, către beneficiarii de venit minim garantat (354 de beneficiari)

-           joi, 5 august și marți, 10 august, către persoanele beneficiare de alocație pentru susținerea familiei (196 de beneficiari)

Sursa: comunicat Primăria Sibiu

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus