Vineri,
28.01.2022
Innorat
Acum
3°C

FOTO VIDEO Un autobuz a luat foc pe Șoseaua Alba Iulia

FOTO VIDEO Un autobuz a luat foc pe Șoseaua Alba Iulia

Pompierii sibieni au intervenit în această după-amiază pentru a stinge un incendiu izbucnit la un autobuz care se deplasa pe Șoseaua Alba Iulia. 

Două echipaje de pompieri militari din cadrul Detașamentului Sibiu au intervenit pentru stingerea unui incendiu care se manifesta în partea din spate a unui autobuz Tursib. Incendiul, care s-a declanșat din cauza unor defecțiuni la sistemul de frânare a autobuzului, a fost stins prompt de pompierii militari.

Călătorii care se aflau în autobuz s-au autoevacuat în siguranță până la sosirea forțelor ISU, relatează slt. Alina Voina, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență. Nu au fost semnalate victime.

Sursa foto/video: Facebook/Info Trafic Sibiu

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Marus

Acum 5 luni

E normal, autobuzele acelea au peste 15 ani,sunt întreținute prost,piesele care trebuiesc montate pe ele sunt furate și revândute, atât șoferii cât și mecanicii din tursib,sunt pregătiți de a fura nu de a întreține, si toate acestea cu acordul șefilor!!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus