Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
12°C

Femeie lovită de mașină după ce a coborât dintr-un taxi, pe strada Bihorului

Femeie lovită de mașină după ce a coborât dintr-un taxi, pe strada Bihorului

O sibiancă de 61 de ani a fost transportată la spital după ce a fost lovită de mașină, în această dimineață, pe strada Bihorului. 

La fața locului sunt polițiștii Biroului Rutier Sibiu care efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor și cauzei de producere a accidentului rutier, anunță Luciana Lazăr, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu. Se pare că femeia ar fi coborât dintr-un taxi în momentul în care a fost acroșată de autoturismul condus de un bărbat de 41 de ani.

Totodată, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Sibiu a intervenit de urgență cu un echipaj SMURD cu medic pentru a-i acorda îngrijiri medicale femeii. Aceasta a fost preluată și transportată la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Sibiu, cu traumatism cranio-cerebral, conștientă, explică slt. Alina Voina, din partea ISU.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus