Miercuri,
21.02.2024
Innorat
Acum
4°C

Dr. Călin Cipăian, noul director medical al Spitalului Județean: Este nevoie de un manager stabil, cu abilități de comunicare

Dr. Călin Cipăian, noul director medical al Spitalului Județean: Este nevoie de un manager stabil, cu abilități de comunicare

Dr. Călin Cipăian a fost admis cu nota 10 pentru postul de director medical al Spitalului Clinic Județean Sibiu. Medicul a fost singurul candidat care și-a depus dosarul în concursul organizat pentru obținerea acestui post și a promovat toate etapele, rezultatul final arătând că a fost admis cu notă maximă.

„Prin obținerea postului nu se modifică foarte multe, doar că data asta vorbim de un contract pe termen lung, cu o perspectivă mai îndelungată ce permite să ne gândim la viitor, la o strategie pe termen lung”, a declarat dr. Călin Cipăian pentru Turnul Sfatului.

Medicul a vorbit și despre importanța unui manager admis prin concurs care să conducă Spitalul Județean.

„Este foarte important ca spitalul să aibă și un manager stabilit prin concurs. Cei care au fost interimari și-au făcut datoria, am colaborat foarte bine cu fiecare dintre ei, dar spitalul are nevoie de un manager care să gândească o platformă pe care spitalul să se poată dezvolta în timp. Interimatul este pe o perioadă scurtă și se încep proiecte ale căror finalitate nu o poți afla”, spune medicul.

De asemenea, în viziunea directorului medical, noul manager trebuie să aibă abilitatea de a comunica și de la colabora cu personalul unității spitalicești.

„În primul rând trebuie să fie un om care să aibă o viziune largă, să fie dornic să înțeleagă problemele administrative cu care se confruntă și să fie capabil să colaboreze cu personalul, cu medici de secție, cu asistenții”, a mai spus dr. Călin Cipăian.

Vă reamintim că din luna decembrie a anului 2020 medicul Călin Cipăian a fost numit director medical interimar al Spitalului Județean Sibiu după ce dr. Florin Grosu și-a dat demisia.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

3 comentarii

Marcu

Acum 2 ani

Dacă tot echipa care a examinat și directorii de la tursib ,la pus în scaun e clar!!! Orașul nu este al nostru și nici nu va fi, ci va fi al strămoșilor, strămoșilor lor!!!
Raspunde

Kolcsar Lucica

Acum 2 ani

Felicitări!!! Sănătate, putere de munca si succes!!!
Raspunde

Elzorab

Acum 2 ani

Aceeasi Marie cu alta palarie. Peste vreo cativa ani vom vedea rezultatele. Presimt ca nu se va schimba mare lucru. Daca era ceva de capul lui se vedea piba acum, macar la el pe sectie dar e slab, foartw slab administrator.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus