Joi,
18.04.2024
Innorat
Acum
5°C

Accident în lanț cu trei mașini implicate, pe DN14. O tânără a fost rănită

Accident în lanț cu trei mașini implicate, pe DN14. O tânără a fost rănită

Trei mașini au fost implicate într-un accident în lanț, astăzi, pe DN14, între localitățile Copșa Mică și Târnava, pe sensul de deplasare spre Mediaș. 

Actualizare. Cele 3 mașini erau conduse de bărbați, toți din municipiul Medias, în vârstă de 34 de ani, 24 de ani și 58 de ani.  Șoferul de 34 de ani ar fi intrat în mașina din fața sa, condusă de un bărbat de 24 de ani, care de asemenea a lovit mașina din față, condusă de un bărbat de 58 de ani.

Știre inițială. În acest moment se circulă pe un singur sens, alternativ, anunță Luciana Lazăr, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.

La fața locului a intervenit un echipaj SMURD care se afla în apropierea locului de producere a accidentului, intervenind prompt pentru evaluarea persoanelor implicate. S-au acordat îngrijiri medicale unei femei de 22 de ani, conștientă, neîncarcerată, care are un traumatism cranio-cerebral. Tânăra va fi transportată la CPU Mediaș, anunță slt. Alina Voina, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus