Vineri,
19.04.2024
Innorat
Acum
5°C

Reduceri de până 70% la Promenada Sibiu, pentru un final de vară cu stil

Reduceri de până 70% la Promenada Sibiu, pentru un final de vară cu stil

Sfârșitul acestei veri aduce stil, culoare și farmec datorită ofertelor pregătite de magazinele din Promenada Sibiu. Cu reduceri de până la 70%, clienții se vor putea bucura de cele mai distractive petreceri din oraș în cele mai spectaculoase ținute.

Peste 20 de branduri cunocute au pregătit super reduceri la final de sezon

Bigotti, Hervis, Soniaman, LC Waikiki, Tom Tailor și BUZZ oferă reduceri de la 25% până la 50% la o selecție de produse. Pentru că nicio ținută nu este completă fără accesoriile potrivite, Benvenuti a pregătit discount-uri de până la 70%  la pantofi și accesorii, până pe 31 august.

Gerovital și Douglas sunt cele două destinații hot din zona de beauty, cu oferte pe măsură. Cele două magazine oferă discount-uri de până la 60%, disponibile până în ultima zi a lunii august. Doamnele pasionate de skincare, make-up si parfumerie vor putea alege dintr-o gamă bogată de produse la prețuri speciale.

Dacă finalul sezonului de vară cere și o redecorare a casei, magazinul NobilaCasa vine în întâmpinarea clienților săi cu articole de home deco cu prețuri până la 30% mai mici, până pe 29 august.

Pentru un look nou, în prag de toamnă, toți iubitorii de modă sunt așteptați la cumpărături la Promenada Sibiu! Lista completă a ofertelor este disponibilă pe https://promenadasibiu.ro/oferte/.

Măsuri sporite de protecție în mall pentru #shoppingînsiguranță

Promenada Sibiu a implementat toate măsurile necesare de prevenție, în linie cu recomandările autorităților, pentru ca vizitatorii să beneficieze de o experiență la cumpărături în siguranță în contextul crizei sanitare: a fost implementată obligativitatea purtării măștii de protecție de către clienți și angajați și controlul temperaturii la intrarea în centrul comercial, iar distanțarea socială de minimum 2 metri este asigurată prin instalarea benzilor de distanțare socială, pentru un shopping responsabil și în siguranță. De asemenea, aerul din centrul comercial este filtrat o dată la trei ore, asigurând astfel o purificare intensivă a spațiilor.

Promenada Sibiu: certificat internațional pentru măsurile de prevenție Covid-19

Promenada Sibiu a primit Certificatul de Conformitate COVID-19. Obținerea acestei acreditări este dovada că centrul comercial funcționează în conformitate cu standardele sanitare internaționale și le oferă clienților o experiență de shopping în siguranță. Experții Safe Asset Group (SAG), companie suedeză independentă care acreditează siguranța centrelor comerciale din toată lumea, au certificat centrul comercial ca fiind conform normelor de prevenție.

Mai multe detalii pe www.promenadasibiu.ro, Facebook și Instagram.

Despre Promenada Sibiu

Centrul comercial Promenada Sibiu, deținut de fondul de investiţii NEPI Rockcastle, și-a deschis porțile pentru sibieni pe 14 noiembrie, la ora 10:00. Situat pe Str. Lector, nr 1-3, în zona centrului vechi al Sibiului, cel mai nou centru comercial din oraș propune o experiență nouă, premium, de cumpărături și petrecere a timpului liber, aducând elemente unice de arhitectură, branduri în exclusivitate și concepte noi de magazine, dar și opțiuni multiple de petrecere a timpului liber.

Cu o suprafață închiriabilă de 42.200 de metri pătrați, centrul comercial găzduiește peste 150 de magazine și spații comerciale, ce acoperă toate categoriile de produse și servicii, cel mai nou concept de hypermarket Kaufland, cinematograful CineGold, cu 9 săli, peste 2.600 mp de food court si 1600 locuri de parcare.

Promenada Sibiu aduce în exclusivitate, sub acelaşi acoperiş, unele dintre cele mai mari reprezentanțe ale magazinelor de fashion, încălţăminte şi accesorii din țară, printre care: Bershka, Pull and Bear, Stradivarius, Oysho, Sinsay, Guess, Levi’s, Nissa, 4F, Mango, Tommy Hilfiger, Vagabond, US Polo ASSN, Grid, Sport Vision si Buzz. Pentru înfrumusețare și îngrijire, vizitatorii vor putea alege din ofertele mult așteptatelor magazine Sephora, MAC, iar pentru cadouri prețioase vor putea alege dintre bijuteriile brandului Kultho.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 987

Comentarii

1 comentarii

Marioara

Acum 2 ani

Pana la... nu de 70%. Numai porcarii cu preturi mari...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus