Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
18°C

Ce facem în weekend? Ascultăm jazz și mergem la teatru

Ce facem în weekend? Ascultăm jazz și mergem la teatru

Weekend-ul acesta avem mai multe alternative de a ne petrece timpul liber la Sibiu. Mergem la teatru și la cinema, ascultăm muzică jazz, participăm la ateliere creative și la competiții sportive.

Vineri, 13 august

La „Pizza by Tango” puteți savura o pizza caldă și aromată alături de cei dragi. Puteți să vă creați pizza exact așa cum vă place – cu de toate, în combinații inedite, de post, alături de un tiramisu delicios ca desert. Puteți savura pizza preferată pe terasa de la Tango  sau o puteți comanda direct acasă, cu livrare gratuită.

De la ora 10, la Muzeul Astra are loc târgul creatorilor populari. Alături de creatorii populari vor fi prezenți și foști, actuali sau viitori „olimpici” participanți de-a lungul timpului la Olimpiada „Meșteșuguri artistice tradiționale”, însoțiți de instructorii lor. Detalii despre eveniment găsiți aici.

Tot în acest weekend, la Sibiu începe festivalul de Jazz. Detalii despre eveniment găsiți aici.

Cea de-a opta ediție Arini Fest Cinema revine în weekend-ul 13-15 august la Sibiu! Anul acesta festivalul va face o scurtă incursiune în filmografia regizorului Danny Boyle. Informații suplimentare găsiți aici.

În acest sfârșit de săptămână, sunteți invitați la CineGOLD pentru a vedea cele mai noi filme apărute. „Brigada Sinucigasilor: Misiune Ucigașă”, „Elibereaza-l pe Guy”, „Respect”, „Noaptea Judecatii Eterne” sau „Omul din Intuneric 2” sunt doar câteva dintre filmele pe care le puteți viziona în acest sfârșit de săptămână la CineGOLD. Programul complet pentru weekend îl găsiți aici.

De la ora 19, la Fabrica de cultură se joacă Faust. Informații găsiți aici.

Sâmbătă, 14 august

De la ora 9, Clubul Sportiv Aria pentru sport organizează ComunitAria, competiție ce are drept promovarea bicicletei ca stil de viață. Mai multe despre competiție găsiți aici.

Atelierele pentru copii și părinți din Orașul Artiștilor continuă și weekend-ul acesta la Sibiu. Între orele 11-18. Informații găsiți aici.

Transylvania Classic  se desfășoară în acest weekend, un eveniment dedicat vehiculelor istorice și mașinilor electrice, iar timp de trei zile concurenții se vor întrece pe cele mai spectaculoase drumuri din județul Sibiu.
 
De la ora 16, sunteți invitați la un atelier de pictură în aer liber pe Valea Hârtibaciului. Participarea este liberă, fără taxă de înscriere. Mai multe detalii găsiți aici.

Zilele Sofia Nădejde – ediția a IV-a încep la Sibiu, sâmbătă, la ora 20la Teatrul pentru Copii și Tineret Gong, cu o seară de scurtmetraje regizate de femei. Programul evenimentelor îl găsiți aici.

Duminică, 15 august

„Autobahn”, în regia Andrei și Andreea Grosu, se joacă de la ora 19 la Teatrul Național Radu Stanca.

În premieră, la Grădina BIS  are loc proiecția filmului „Mutat de la noi”. Informații despre eveniment găsiți aici.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus