Marţi,
19.03.2024
Innorat
Acum
3°C

Spitalul Militar pierde unul dintre cei mai vechi medici. Conf. univ. dr. Mariana Sabău s-a pensionat

Spitalul Militar pierde unul dintre cei mai vechi medici. Conf. univ. dr. Mariana Sabău s-a pensionat

Pe pagina de socializare a Spitalului Militar „Dr. Alexandru Augustin” din Sibiu, reprezentanții unității medicale își iau rămas bun de la unul dintre cei mai vechi medici ai spitalului. Conf. univ. dr. Mariana Sabău s-a pensionat după o carieră de 46 de ani în cadrul instituției. Medicul a primit o diplomă din partea Col. dr. med. Doru-Florian-Cornel MOGA, comandantul spitalului în semn de recunoștință pentru toată activitatea desfășurată.

„După 46 de ani de activitate la Spitalul Militar de Urgență ”Dr. Alexandru Augustin” din Sibiu, doamna conf. univ. dr. Mariana Sabău a primit, ieri, 12 august, cu ocazia pensionării, în semn de apreciere pentru activitatea desfășurată în cadrul Ambulatoriului de Medicină Dentară al instituției, o diplomă din partea comandantului spitalului.

Îi urăm ca următoarea etapă din viață să îi aducă multă sănătate și numai bucurii alături de toți cei dragi!”, se arată în mesajul postat pe pagina de Facebook a spitalului

Sursa foto: Facebook Spitalul Militar din Sibiu

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

1 comentarii

Munteanu

Acum 2 ani

Multa sanatate si pensie indelungata!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus