Duminică,
27.11.2022
Partial Noros
Acum
5°C

Prima ediție a festivalului „Fiii Satului”, la Șura Mare. In memoriam Daniel Rosalim

Prima ediție a festivalului „Fiii Satului”, la Șura Mare. In memoriam Daniel Rosalim

„AM PLECAT ÎN LUMEA MARE!”  - Sunt cuvintele scrise și duios cântate de cel care parcă îndemnat de acestea, pleacă mult prea devreme din veșnicia cântecului și a dorului spre viața veșnică, înconjurat de ceata îngerilor purtători de suflete calde, iubitoare și dragoste de Dumnezeu in inimă purtătoare!

În memoria acestui om bun, administrația publică a comunei Șura Mare organizează prima ediție a festivalului de folclor „Fiii Satului Șura Mare - Hamba” în data de 22 august 2021, prin care se dorește să se valorifice potențialul de dezvoltare al comunei Șura Mare prin acțiuni artistice si culturale. 

Vă invităm alături de organizatori și de artiștii atât de îndrăgiți de dumneavoastră, duminică începând cu orele 16.00, să ne bucurăm împreună de un eveniment cultural plin de tradiții dar și de emoții. 

Ansamblul Profesionist Cindrelul Junii Sibiului, soliști locali dar și nume cunoscute precum Izabela Tomița, Oana Tomoiaga, Daria Gâdea, Stana Stepănescu, Alina Baca, Robert Tarneaveau o să vă cânte și să vă încânte cu un program de excepție în cadrul festivalului. 

Vă invităm să participați în număr cât mai mare la acest regal artistic în memoria lui Daniel Rosalim. 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus