Miercuri,
01.12.2021
Cer Senin
Acum
3°C

Festival dedicat porcului de mangalița, pe Valea Moașei. „Vom mânca mici, cârnați, tocana porcului și cocoloș cu brânză”

Festival dedicat porcului de mangalița, pe Valea Moașei. „Vom mânca mici, cârnați, tocana porcului și cocoloș cu brânză”

A doua ediție a festivalului „Mangalița de la Racovița” îi invită la acest final de săptămână pe gurmanzi să se bucure de trei zile de mâncăruri tradiționale gătite la fața locului, bere artizanală și spectacole muzicale. Evenimentul se va desfășura de vineri până duminică, pe Valea Moașei.

Singurul crescător de porci din rasa Mangalița din Sibiu, Daniel Limbășan, organizează un nou eveniment în care piesa centrală de atracție va fi carnea acestor animale. Cu un meniu care va cuprinde mici de mangalița, cârnați picanți și nepicanți, tocana porcului, sandviș cu salam de mangalița și cașcaval, alături de cartofi prăjiți și cocoloș cu brânză, crescătorul sibian promite că toate bucatele vor fi delicioase și 100% locale. Ca să intre bine mâncarea, vizitatorii vor avea de ales între berea artizanală Augusta de la Avrig sau o selecție de vinuri care vor fi prezentate vineri, în prima zi de festival.

„Va fi un super festival de trei zile, cu muzică 100% de calitate, avem Rockoteca sâmbătă și folclor duminică, cu invitați de seamă. Bucătarii vor veni să gătească pentru noi preparate delicioase, practic, vom avea un altfel de festival. Veți găsi doar mangalița în toate mâncărurile, iar ca băutură vom prezenta vinuri locale și berea artizanală Augusta”, relatează Daniel Limbășan.

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus