Vineri,
07.10.2022
Cer Senin
Acum
8°C

Medicul Valeriu Gheorghiţă a precizat cum se va desfăşura vaccinarea în şcoli odată cu începerea anului şcolar

Medicul Valeriu Gheorghiţă a precizat cum se va desfăşura vaccinarea în şcoli odată cu începerea anului şcolar

Coordonatorul campaniei naţionale de vaccinare anti-COVID-19 anunţă că autorităţile vor demara activităţile de vaccinare în unităţile şcolare, odată cu deschiderea an ului şcolar. În acele unităţi unde va fi posibil se vor deschide cabinete de vaccinare, iar în altele vor fi utilizate echipe mobile, care se vor prezenta după ce la nivelul şcolii se vor face liste cu cei care doresc să se vaccineze – angajaîţi din învăţământ, elevi, dar şi rude ale acestora, informează News.ro.

„Cum va avea loc efectiv procesul de vaccinare? Vor fi cu siguranţă unităţi de învăţământ unde vom putea organiza cabinete de vaccinare de sine stătătoare care să funcţioneze pe perioada în care există o adresabilitate în rândul unităţii de învăţământ şi, de asemenea, foarte probabil că în majoritatea cazurilor – acolo, de pildă, unde unitatea de învăţământ are în proximitate un centru de vaccinare nu se justifică să mai organizăm un alt cabinet sau un alt punct de vaccinare”, a afirmat Valeriu Gheorghiţă marţi după amiază, într-o conferinţă de presă, citat de News.ro.
Conform acestuia, echipele mobile vor reprezenta „principala logistică” ce va asigura procesul de vaccinare în şcoli în mediul rural, dar şi în oraşe. 
„Practic, ne dorim ca fiecărei unităţi de învăţământ să îi fie alocată o echipă mobilă şi unitatea de învăţământ, periodic, să centralizeze persoanele care doresc să se vaccineze. În felul acesta se stabileşte un interval orar, o zi în săptămână, se identifică spaţiul unde se poate organiza activitatea de vaccinare”
Medicul a reafirmat că minorii se pot prezenta însoţiţi de reprezentanţii legali şi se pot prezenta „împreună cu cei din familie”, el subliniind că este importată imunizarea la nivelul familiei. 
Valeriu Gheorghiţă a arătat că există studii care arată că în familiile cu copii preşcolari riscul de îmbolnăvire cu SARS-CoV-2 creşte cu 15% iar familiile cu copii şcolari au un risc cu 20-25% mai mare de a se infecta cu virusul. 
Medicul a precizat că şi în campusurile universitare se intenţionează organizarea de cabinete de vaccinare anti-COVID.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 931

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

2 comentarii

Nu are ce cauta un act medical experimental un scoli.

Acum 1 an

Ati facut centre de vaccinare in toate orasele, ce tampenie este asta sa bagi vaccinarea in scoli? Părinții nu au voie să intre cu copilul la festivitatea de începere a anului școlar, la terminarea lui sau părinții celor de la grădiniță sunt nevoiți să lase copilul de 3-4 ani la usa oricât de mult ar plânge si voi vreti sa faceti parada in scoala?? Mai terminati cu ideile astea,cine doreste sa se vaccineze cu serul experimental o va face, cine nu, corpul meu alegerea mea. Asistenta din scoala are cu totul alta treaba, iar echipe de cosmonauti echipați si mascați nu este o imagine pe care sa ti-o doresti sa o vada copilul tau. Asa ca lăsați copii in pace!
Raspunde

Andrei

Acum 1 an

Este o dictatura medicala de sorginte progresista, care actioneaza la nivel global. Vor sa impuna cu forta, cand nu vor mai avea pe cine sa pacaleasca si sa constranga sa se injecteze cu mizeriile lor. Au cumparat ziaristii, publicatiile, incat sa isi poata promova propaganda vaccinarii. Au bagat serviciile pe forumuri sa faca propaganda vaccinarii. Ii vezi cum comenteaza, ca nu au nici o logica, dar ii dau cu propaganda inainte. Mai mult, cenzureaza opiniile contrare. Nu publica comentariile impotriva vaccinarii, la fel cum faceau comunistii cu publicatiile lor. Era un departament de cenzura, care verifica fiecare cuvintel. Asa fac si astia acuma. Sunt urmasii ideologici ai bolsevicilor. Trebuie sa intelegeti ca razboiul asta care se duce impotriva populatiei, este foarte bine gandit. Se folosesc de idioti utili, care ideologic, fara pic de logica, asculta orbeste de progresistii din conducerea tarii. Scopul este foarte clar. Injectarea tuturor cu oxid de grafen si controlul total al societatii. In Georgia, USA, sunt pietrele masonice cu mesajul pentru "omenire" in care se recomanda ca omenirea sa fie sub 500 milioane. Nu exista virus care sa ucida atata amar de populatie. Ca sa omori 7 miliarde de oameni este dificil. Nici prin razboi nu pot astia omora atatia oameni. Dar in schimb ii pot injecta cu oxid de grafen, oamenii devin infertili, si mor in decurs de cativa ani. Nimeni nu a monitorizat cati oameni au murit subit, fara nici o boala, dupa ce au fost injectati. Pur si simplu au murit si gata. Cei care continua propaganda vaccinista, sunt partasi la crima. Fie ca sunt idioti utili si habar nu au cat rau fac semenilor lor, fie ca sunt palatiti pentru asta si o fac in cunostinta de cauza, cu rea intentie.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus