Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
15°C

Peste 90 de concurenți s-au înscris la Campionatul Național de Masaj de la Sibiu

Peste 90 de concurenți s-au înscris la Campionatul Național de Masaj de la Sibiu

95 de persoane vor participa, în perioada 27-29 august, la a doua ediție a Campionatului Naţional de Masaj din România. Competiția este organizată sub tutela Asociației de Masaj și Terapii și se va desfășura în Păltiniș.

Competiţia se desfășoară pe șase categorii diferite de masaj: Wellness, Freestyle asiatic, Masaj pe Scaun, Swedish, Freestyle occidental (Western), Masaj Terapeutic și o categorie specială pentru începători. Fiecare dintre aceste categorii sunt jurizate de specialişti internaționali și români, iar pentru fiecare categorie în parte sunt desemnaţi câte trei câştigători medaliaţi. Campionul naţional va fi ales în finală dintre cei șase medaliaţi cu aur pentru fiecare categorie (excepție face categoria pentru începători).      

„Organizăm Campionatul Național de Masaj la Sibiu pentru că orice eveniment care adună oameni cu valori similare, cu pasiuni și dorințe, va da naștere unei comunități. Iar o comunitate este extrem de valoroasă atunci când oamenii schimbă idei, experiențe, se pot susține reciproc, îmbunătățind astfel nivelul de trai al comunității, cu noi locuri de muncă și noi activități. Prin organizarea unei competiții, membrii acestei comunități își pot evalua nivelul profesional și pot ridica standardele serviciilor pe care le oferă. Toate aceste acțiuni duc la evoluția comunității prin repetarea lor an de an”, spune preşedintele Asociaţiei de Masaj şi Terapii, Iulian Moţoc.

Organizatorii au luat toate măsurile de prevenție Covid-19, pentru ca evenimentul să se desfășoare în condiții de maximă siguranță. Accesul spectatorilor este interzis, dar competiția va fi transmisă live pe pagina de Facebook a evenimentului.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus