Luni,
25.10.2021
Cer Senin
Acum
1°C

FC Hermannstadt joacă luni, la Mediaș, cu o altă candidată la promovarea în Liga 1

FC Hermannstadt joacă luni, la Mediaș, cu o altă candidată la promovarea în Liga 1

FC Hermannstadt joacă luni, pe teren propriu, în etapa cu numărul 5 din Liga 2, împotriva celor de la FC Csikszereda Miercurea Ciuc. Va fi o confruntare între două candidate declarate la promovarea în Liga 1, înainte de startul noului sezon de Liga 2. 

Marius Măldărășanu, antrenorul principal al sibienilor, spune că, dincolo de situația actuală în clasament, partida va fi una dificilă. ,,Va fi un meci împotriva unei echipe care anul trecut a jucat în play-off, iar eu îi vedeam mult mai sus decât locul pe care au terminat. Și-au anunțat și în acest sezon dorința de a promova și este o surpriză pentru mine începutul lor. Îmi doresc să nu cădem în capcana locului pe care îl ocupă în acest moment sau a punctelor pe care le au acum. Lăsând la o parte problemele lor, noi trebuie să fim concentrați și să ne vedem de joc. 

„Trebuie să luăm cele trei puncte foarte importante pentru promovarea în Liga 1.”

„Sunt momente în care crezi că ești net superior adversarului, dar fotbalul te taxează. Îl cunosc pe Valentin Suciu, am fost colegi la Licența PRO. Practică un fotbal frumos, calitativ, pune accent pe posesie. Stilul lui a rămas același la Miercurea Ciuc, dar problemele pe care le-au avut ei în primele meciuri au fost pe fondul unor greșeli individuale. Sunt sigur că vor să le remedieze, dar sper ca fotbaliștii noștri să profite de ele, dacă acestea se vor repeta. Este clar că datorită lipsei de puncte ei vor gândi un joc ofenisv. Noi la fel, dacă vrem să câștigăm trebuie să înscriem și să o facem măcar cu un gol mai mult decât ei. Încă nu suntem așa cum aș vrea eu sau cum am dori cu toții, dar sper să arătăm ca o echipă pe care cu siguranță și-o doresc toți sibienii – una capabilă să promoveze în Liga 1. În ceea ce privește lotul nostru, Plazonja și-a revenit, Năstăsie are ceva probleme, Mățel are probleme vechi, dar atmosfera este foarte bună și totul este propice pentru un rezultat pozitiv cu Miercurea Ciuc”, a declarat Marius Măldărășanu. 

A.F.C. Hermannstadt vs F.C. Csikszereda Miercurea Ciuc va avea loc luni, de la ora 14, pe Stadionul Gaz Metan din Mediaș. Biletele pot fi achiziționate de aici. https://bit.ly/3kHDOKD. De asemenea, cei interesați vor putea să cumpere bilete în ziua meciului de la casa de bilete de la tribuna 2 a Stadionului Gaz Metan Mediaș, începând cu ora 12:00.

Accesul suporterilor în stadion (FRF.RO)

Accesul spectatorilor în tribune se poate face la o capacitate maximă de 50%, dacă incidența cumulată la 14 zile a cazurilor de COVID-19 din județ/localitate este mai mică sau egală cu 3/1.000 de locuitori.

5% din numărul de spectatori va fi destinat echipei oaspete (în spațiile special amenajate, în conformitate cu ROAF). Aceștia vor fi obligați să respecte toate regulile impuse de prezentul regulament.

Persoanele eligibile pentru a asista la un meci de fotbal

-persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-COV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare.

-persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore.

-persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi de la confirmarea infectării cu SARS CoV-2.

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Dani ocna

Acum 1 lună

doua echipe romanesti hermanstat si ciksereda
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus