Luni,
25.10.2021
Cer Senin
Acum
2°C

Bătaie între doi muncitori vietnamezi, în Sibiu: Unul dintre ei a fost înjunghiat în gât

Bătaie între doi muncitori vietnamezi, în Sibiu: Unul dintre ei a fost înjunghiat în gât

Un bărbat a fost înjunghiat în gât de un coleg de muncă, într-un imobil de pe strada Călugăreni. Victima a fost transportată la spital, iar agresorul a fost prins la scurt timp după producerea incidentului.

Actualizare. Prim procuror Ion Veştemean, în calitate de purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, transmite următoarele informații:

„În data de 29.08.2021, orele 22:35 Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu a fost sesizat de către IPJ Sibiu – Serviciul de Investigații Criminale, cu privire la împrejurarea că în cursul aceleiași zile, în jurul orei 21:30, într-un imobil de pe strada Călugăreni din municipiul Sibiu, a survenit un conflict spontan între două persoane de sex masculin, cetățeni străini cu drept de ședere în România, în cadrul căruia unul dintre aceștia a fost agresat cu un obiect contondent, prezentând mai multe plăgi înjunghiate la nivelul toracelui, spatelui și la nivelul gâtului.

A fost dispusă începerea urmăririi penale in rem, efectuarea în continuare a acesteia față de persoană și punerea în mișcare a acțiunii penale sub aspectul săvârșirii tentativei la infracțiunea de omor. Victima a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale și din primele cercetări a reieșit că se cunoștea cu agresorul.

La scurt timp organele de poliție din cadrul Poliției Municipiului Sibiu – Biroul Ordine Publică l-au depistat pe suspect și l-au condus la sediul IPJ Sibiu. Urmare a probatoriului administrat, prin ordonanță, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu a dispus reținerea inculpatului, cauza urmând să fie înaintată judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Sibiu cu propunerea de luare a măsurii arestării preventive.

Pe parcursul cercetărilor penale, procurorii au beneficiat de sprijinul lucrătorilor de politie din cadrul I.P.J. Sibiu – Serviciul Investigații Criminale și Poliției Municipiului Sibiu – Biroul Ordine Publică.

Precizăm că efectuarea în continuare a urmăririi penale, precum şi o eventuală punere în mișcare a acțiunii penale sunt etape ale procesului penal reglementate de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activități care nu pot în nicio situație să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție.”

Știre inițială. Imediat după ce agresiunea a fost raportată la poliție, a fost constituită o echipă de cercetare formată din polițiști de investigații criminale și criminaliști care, sub directa coordonare a unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, s-au deplasat la locuința indicată și au constatat următoarele:

„În jurul orei 21:45, într-un imobil din municipiul Sibiu, între doi bărbați, ambii în vârstă de 41 de ani, cetățeni străini cu drept de ședere în România, ar fi izbucnit un conflict spontan în urma căruia unul dintre cei doi bărbați l-ar fi înjunghiat pe celălalt în zona gâtului și a toracelui”, relatează Elena Welter, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.

Imediat după incident, presupusul agresor a fugit din imobil, fiind depistat în scurt timp de către polițiști în municipiul Sibiu, pe strada Oituz. Bărbatul a fost condus la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu în vederea audierii cu privire la cele constatate.

Cercetările au fost preluate de procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, cauza penală vizând săvârșirea tentativei la infracțiunea de omor.

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

Cl. anul politic

Acum 1 lună

Ca și când nu aveam noi infractori destui, ne mai trebuiau și vietnamezii. Normal ar fi să-l pună pe avion și să-l trimită la Hanoi sau la Saigon. Așteptăm cu interes sosirea afganilor. Poate vrea cineva cu mai multe proprietăți să-i ia acasă la el.
Raspunde

Patri

Acum 1 lună

nu or avut destule pisici de mincar
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus