Vineri,
19.08.2022
Ploi Scurte
Acum
19°C

Animal Life: Intervenție de trei zile, în Terezian, pentru a salva o pisică cu doi pui

Animal Life: Intervenție de trei zile, în Terezian, pentru a salva o pisică cu doi pui

Salvatorii de la Animal Life Sibiu au avut o intervenție în Terezian, în zona străzii Rusciorului, pentru a salva o pisică cu doi pui care s-a refugiat sub un bloc. Intrarea în ascunzătoare urma să fie asfaltată.

Misiunea de a salva mămica și pe cei doi pui a fost dificilă, pentru că unul din pisoi nu se lăsa scos nicicum, spun reprezentanții asociației. De aceea, au fost nevoiți să meargă trei zile la rând în zona respectivă.

„De multe ori nu e ușor să ajuți animăluțele aflate în nevoie. Acesta a fost și cazul acestei mămici, care s-a refugiat împreună cu puiuții ei sub un bloc, iar intrarea în ascunzătoare urma să fie asfaltată de cei care se ocupă de reabilitarea străzii. Norocul lor a fost că am fost anunțați de situație și colegii mei au mers acolo încercând să le salveze. Misiunea s-a dovedit mai dificilă decât ne-am fi așteptat, pisica și puii erau foarte speriați și a fost nevoie de intervenția cu utilaje pentru spargerea betonului. Le mulțumim pe această cale oamenilor care au înțeles că 3 vieți sunt în pericol și ne-au ajutat. După eforturi susținute din partea tuturor, care au durat 3 zile, mica familie a fost recuperată în siguranță”, se arată într-o postare făcută pe Facebook-ul Animal Life Sibiu.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

Marioara

Acum 11 luni

Dragii de ei, ce speriati sunt!
Raspunde

Felicitari

Acum 11 luni

Mai fac oamenii si bine!!!!!!! Salvatori de ingerasi! Daca fiecare om stresat ar avea o pisica a lui, lumea ar fi mai sanatoasa si mai frumoasa. Incercati
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus