Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
15°C

Proiecte de investiții în Tocile, comuna Sadu

Proiecte de investiții în Tocile, comuna Sadu

Proiectele de modernizare continua în comuna Sadu. De această data este vorba de zona Tocile, unde s-a extins linia de joasă tensiune și a fost implementat iluminatul public inteligent.

„Este o investiție nouă realizată recent pentru cartierul Tocile, spune Valentin Ivan, primarul comunei Sadu. Este vorba despre extinderea liniei de  joasă tensiune cu post de transformare și iluminat public inteligent. Investiția este făcută în colaborare cu Electrica, iar referitor la costuri, 50% au fost acoperite de primărie, iar 50% de Electrica”, spune Valentin Ivan, primarul comunei Sadu.

Primărie digitalizată, sistem de supraveghere video modern, iluminat inteligent și wi-fi gratuit în comună reprezintă câteva dintre componentele care au făcut din comuna Sadu din județul Sibiu un smart village. Fiecare modernizare a fost făcută în funcție de nevoile administrației publice și de nevoile locuitorilor.

Sursă foto: Facebook/Comuna Sadu

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 2024

Comentarii

2 comentarii

Horia Hotaran

Acum 2 ani

Intr-un cartier în care nu exista apa curenta,canalizare,gaz metan și strazile sint vai de mama lor,exact iluminat public inteligent lipsea!
Raspunde

Tocilean

Acum 2 ani

Canalizare? Apa? Când?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus