Marţi,
25.01.2022
Cer Senin
Acum
-17°C

USRPLUS cere măsuri pentru mărirea numărului de sibieni vaccinați. DSP: ”Trebuie convinși părinții de importanța vaccinării copiilor în grupele de vârstă 12-18 ani”

USRPLUS cere măsuri pentru mărirea numărului de sibieni vaccinați. DSP: ”Trebuie convinși părinții de importanța vaccinării copiilor în grupele de vârstă 12-18 ani”

Consilieri locali și județeni USRPLUS au anunțat că au desfășurat o serie de întâlniri cu medici, reprezentanți ai DSP și cu cadre didactice  pentru a găsi soluții în scopul intensificării procesului de vaccinare la nivel județean. ”Mai sunt câteva zile până la debutul anului școlar și suntem îngrijorați de situația pandemică actuală, amplificată de varianta Delta a virusului. Considerăm că fiecare dintre noi, la nivel individual, avem responsabilitatea de a acționa pentru a preîntâmpina consecințele valului 4 COVID, în special un nou colaps al sistemul sanitar”, susține organizația USRPLUS într-un comunicat de presă.

Marius Chelu, director adjunct al DSP Sibiua cerut sprijin pentru convingerea părinților de a-și vaccina copiii. ”Vom avea nevoie de sprijinul tuturor pentru a convinge părinții de importanța vaccinării copiilor în grupele de vârstă 12-18 ani. Odată cu începerea școlii, există posibilitatea ca numărul de cazuri să crească vertiginos și vom asista la consecințe cel puțin la fel de grave ca cele de anul trecut”, a declarat (col.) Marius Chelu, directorul adjunct al DSP Sibiu.

”Vom încerca să venim cu acțiuni particulare pentru zonele unde nu a existat deschidere pentru caravana de vaccinare”

Consilierii USRPLUS din județ au ridicat probleme legate de vaccinarea celor din mediile defavorizate, precum și de mersul greoi al procesului de vaccinare în unele localități.

“Deși au existat campanii de vaccinare în toate mediile și în toate formele, procentul celor vaccinați nu este satisfăcător. Am discutat cu colegii mei din județ și vom încerca să venim cu acțiuni particulare pentru zonele unde nu a existat deschidere pentru caravana de vaccinare. Facem apel și pe această cale la toți factorii responsabili să conștientizeze importanța vaccinării și faptul că această pandemie nu poate fi oprită dacă nu suntem cât mai mulți în aceeași barcă. Vom traversa tot mai greu aceste valuri, atât medical cât și economic.” a declarat Ruxandra Cibu Deaconu, președinta USRPLUS Sibiu.

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

Elzorab

Acum 4 luni

Nu mai promovati aceste capete patrate. Usr plus sunt in barca lor, nu in barca celor 75% dintre romani. De ce tot insista cu vaccinarea la copii? Vor plati pentru asta, mai devreme sau mai târziu.
Raspunde

Experiment social

Acum 4 luni

Atata timp cat covidul nu afectează copii, sunt statistici care arata asta, este anormal sa injecezi un ser experimental unui copil in dezvoltare. Dacă medic legist scrie negru pe alb ca prezentatoarea de la BBC a murit din cauza vaccinului, cum poti sa vrei cu orice preț să vaccinezi? Si sunt atatea alte cazuri, pandemia a încetat de mult, este sezonul de gripa din fiecare an, altfel cum explicați ca toata vara au fost cazuri puține si acum vaaai, vine valu'. Pandemia s-a terminat de mult, acum doar restrângere drepturi si libertăți, va faceti voi salteaua, ca nu mai puteti de grija oamenilor.. Dacă va interesa cu adevărat sănătatea, nu cat mănânci in avion dai jos masca si apoi o pui la loc. Si căutați un tratament. A se vedea cazul Ivermectinei.
Raspunde

Fane

Acum 4 luni

USR plus, cu membrii parasutati la sibiu, oameni ai serviciilor tradatoare, nu are nici o relevanta! Hai cu parasutele de la bucale, hai cu prostimea sibiana care daca aude de miticia land, se face pres! Bai, aia au venit la ordin la sibiu, prapaditilor!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus