Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Tinerii artiștii clujeni expun la Sibiu

Tinerii artiștii clujeni expun la Sibiu

Universitatea de Artă și Design Cluj – Napoca și Teatrul pentru Copii și Tineret „Gong” Sibiu prezintă expoziția „New Spots on the Wall”. Expoziția va putea fi vizitată gratuit, în foaierul teatrului, zilnic, în perioada 3 septembrie – 1 octombrie, între orele 10:00 – 18:00.

„New Spots on the Wall” este o expoziție dinamică cuprinzând lucrări de fotografie, pictură și desen, cu o propunere tematică diversă și caractere artistice puternice. Evenimentul curatoriat de lectorul univ. dr. Ioana Alexandra Popa își propune să promoveze tânăra generație de artiști profesioniști din domeniile artelor vizuale contemporane. Înființată în 1926, Universitatea de Artă și Design din Cluj-Napoca (UAD) se impune în spațiul național și internațional ca fiind una dintre cele mai importante instituții de învățământ superior în domeniul artelor vizuale din Sud-Estul Europei.

Prin găzduirea unor astfel de evenimente Teatrul „Gong” contribuie la un climat local definit prin efervescență culturală. Artiștii care au contribuit la acest proiect expozițional sunt Antonia Andreica, Elena Arcire, Izabela Badea, Andrei Budescu, Diana Buznea, Andrei Ciurdărescu, Ana Dumitra Bălan, Darius Iova, Klaudia Ferenc, Cristina Gheta, Ana Cristina Lupu, Dan Măciucă, Ana Eudochia Pop, Ioana Alexandra Popa, Mara Popa, Iulia Gorjanu Popa, Ana Postolache, Eugen Savinescu, Alexandra Carolina Spulber, Iulia Gabriela Tănase, Teodor Tapu, Antonia Treznay și Szabolcs Veres.

Accesul în incinta teatrului se face cu respectarea normelor sanitare și de distanțare socială pentru prevenirea răspândirii noului coronavirus. Pentru mai multe detalii despre accesul în Teatrul Gong puteți accesa https://teatrulgong.ro/ro/places/reguli-pentru-spectatori.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus