Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
12°C

VIDEO Paradă cu Lamborghini și Ferrari, în centrul Sibiului

VIDEO Paradă cu Lamborghini și Ferrari, în centrul Sibiului

Lamborghini, Ferrari și alte mașini sport de lux au trecut prin centrul Sibiului, în urmă cu două zile, în cadrul evenimentului național Best Rally Challenge.

Sibienii au putut admira 22 de autoturisme sport, în centrul orașului. Șoferii au intrat în Piața Mare dinspre strada Mitropoliei, cu fumigene, au stat în Piața Mare preț de câteva minute bune, apoi au făcut spectacol pe Pietonala Nicolae Bălcescu. 

Întregul moment pregătit de cei 22 de șoferi a durat aproximativ două ore, timp în care mașinile au fost admirate și urmărite în Piața Mare, apoi pe Bălcescu și spre Piața Unirii. Între 31 august și 4 septembrie, mașinile parcurg drumul de la munte la mare, din Baia Mare la Mamaia, în cadrul acestui eveniment.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

Bleah!

Acum 2 ani

Sibienii au putut admira opulenta cocalaristica...
Raspunde

Sibian SB

Acum 2 ani

Pana si Tiriac, vorba aia om bătrân trecut prin viață, isi prezenta prin media zilele trecute un Porsche achiziționat de curând, evident direct de la prietenul lui de vânătoare Porsche (evident ca a si menționat acest aspect) si deci treaba se asemana f mult cu aceasta prezentare corect spus cocalareasca. Așadar grețos intradevar ce face Țiriac si multi altii, cu opulenta asta scoasa bine la lumina pt muritorii dr rand. Problema e ca noi societatea, formata din oameni zic eu decenți si zdraveni la cap in mare parte, ii ajutam f mult pe cei cu bani (in special cei îmbogățiți peste noapte, evident cu excepții gen Tiriac) sa se comporte asa in societate, ii indemnam sa ne faca aceste prezentări, sa faca drifturi in giratorii, liniute, tobe modificate ca sa creeze "power&sound", etc, aici cred eu ca e problema. Da, orice masina e spectaculoasa in felul ei indiferent de pret sau marca, dar noi toti ar trebui sa evitam sa susținem show-uri de genu, poate poate in timp învață si bogătașii astia sa se comporte mai discret.

Raspunde

Volanul

Acum 2 ani

Prezentările lui Țiriac nu văd de ce ar fi o problemă, chiar dacă sunt lăudăroșenie. Dar drifturile și fumigenele în Piața Mare și pe Bălcescu nu ar trebui permise sub nici o formă. Dacă le permiți aici, bizonii de la volan înțeleg că au voie să facă așa ceva peste tot. De-aia avem prin orașe haosul pe patru roți.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus