Joi,
18.04.2024
Innorat
Acum
5°C

VIDEO. Cum arăta mașina pilotului Adrian Răspopa după accidentul în care și-a pierdut viața

VIDEO. Cum arăta mașina pilotului Adrian Răspopa după accidentul în care și-a pierdut viața

Raliul Iașului s-a încheiat brusc după ce pilotul Adrian Răspopa a ieșit violent în decor și a intrat într-un cap de pod la aproximativ 5 km de la Startul probei  PS 2 Hadâmbu. Acesta a fost transportat la spitalul din Iași cu un elicopter SMURD. Din păcate, în ciuda eforturilor făcute de medici pilotul a decedat din cauza rănilor grave suferite în urma accidentului.

„Pacientul a decedat în sala de operaţie. A fost resuscitat timp de două ore, în total, atât în UPU cât şi în sala de operaţie. S-a intervenit chirurgical. S-a făcut tot ce este medical posibil”, a declarat prof.univ.dr Diana Cimpoeşu, şefa UPU-SMURD Iaşi.

Pilotul Adrian Răspopa a suferit multiple leziuni grave la nivelul bazinului, abdomenului şi cranio-cerebral şi a intrat în comă.

Adrian Răspopa era unul dintre cei mai buni piloți din Campionatul Național de Raliuri, iar întreaga lume sportivă este în stare de șoc.

„Un moment cât se poate de trist... cele mai grele și mai dificile vorbe pe care le poate spune o ființă umană. Odihnește-te în pace prieten bun...

Sper să fie un semnal de alarmă pentru toți cei din lumea curselor !!!”, a scris sibianul Sebastian Barbu pe pagina pe facebook.

Pilotul este și el prezent în aceste momente la Iași.

„Mulțumim pentru tot Adrian Raspopa! Drum lin către îngeri!”, a scris și Pilotul Ștef Raita.

 

Sursa foto: Autorally

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus