Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
13°C

Miniştrii USR PLUS şi-au depus demisiile la Guvern. Barna: Am făcut ceea ce am anunţat

Miniştrii USR PLUS şi-au depus demisiile la Guvern. Barna: Am făcut ceea ce am anunţat

Vicepremierul Dan Barna şi miniştrii USR PLUS şi-au depus demisiile, marţi dimineaţa, la Guvern.

"În această dimineaţă am făcut ceea ce am anunţat. Am înregistrat şi depus demisiile, împreună cu miniştrii USR PLUS, la Cabinetul premierului. Mergem mai departe", a scris Dan Barna, pe pagina sa de Facebook.

Copreşedintele USR PLUS Dan Barna a anunţat, încă de luni seara, că miniştrii USR PLUS se retrag din Cabinetul Florin Cîţu.

"Florin Cîţu a dinamitat conştient şi perfect responsabil această coaliţie", a susţinut Barna, citat de Agerpres.

Marţi după-amiaza, reprezentanţii USR PLUS sunt aşteptaţi la Palatul Cotroceni, preşedintele Klaus Iohannis invitându-i să discute în contextul crizei guvernamentale. 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 641

Comentarii

4 comentarii

Stop hipsterilor isterici!

Acum 2 ani

Imi pare rau de Drula. Dar, in rest, ma bucur ca restul turmei de puberți isterici de 40 si 50 de ani, trotinetiști, elgebetiști, atei și aroganți se indreapta spre tomberonul istoriei, acolo unde le e locul! Prefer pesediștii old school, oricând, adunăturii ăstora de trădători isterici, cărora nu le-au coborât ouăle.
Raspunde

Teofan

Acum 2 ani

Aproape că-ți dau dreptate... USR-iștii au reușit într-un timp scurt să-mi provoace atâta greață...
Raspunde

AndreiD

Acum 2 ani

In Romania s-a ajuns la nivelul in care oamenii sunt atat de satui de PeeSeeDee, de fostii comunisti ajunsi la putere dupa revolutie care zeci de ani au furat si au vandut Romania bucata cu bucata, incat au ajuns sa se imparta in doua mari categorii: cei scarbiti de politica, pe care nu ii conving politicienii cu promisiunile si minciunile lor din campaniile electorale, si cei scarbiti de politica dar care se arunca sa voteze orice nu este PeeSeeDee, fara sa tina cont de principiile si valorile (sau non-valorile) celor pe care ii voteaza. Acestia din a doua categorie sunt cei pentru care a nu fi PeeSeeDee, este motiv suficient de a fi votat in fruntea tarii. Consider ca electoratul a fost inselat grosolan in campania asta anti-PeeSeeDee dusa de progresisti. Si a cazut prada acestei campanii elactoratul din a doua categorie. Nu pentru ca ar fi neaparat progresisti, ci pentru ca sunt anti-PSD-isti. Spun ca au fost inselati grosolan pentru ca progresistii sunt din aceeasi ideologie comunista ca si PSD-istii. Sunt de stanga. Marxisti. Este un proverb romanesc ce spune "scapi de dracul si dai de tata-sau". Exact asta s-a intamplat la ultimele alegeri. Au venit fanaticii marxisti. Acum cand oamenii incep sa realizeze, este cam tarziu, pentru ca ministrii USRplus au facut pasi mari in implementarea politicilor lor marxiste si elgebetiste. Pana oamenii nu vor realiza ca PSD, PNL si USR sunt din acelasi aluat marxist, cu programe anti-nationale, nu va exista schimbare in Romania.
Raspunde

Popa

Acum 2 ani

Duca-se unde a dus mutu iapa!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus